LIGE NU:

Taxachauffør overfaldet: Nu har politiet anholdt seks mistænkte

Nordjyllands Politi anholdte torsdag formiddag seks personer, der mistænkes for at stå bag et alvorligt overfald på en taxachauffør i Aalborg. Politiet forventer yderligere anholdelser i sagen.

En større politiaktion blev indledt torsdag morgen klokken 06.45. Her blev den første af i alt seks mænd anholdt af Nordjyllands Politi. De er alle mistænkt for et groft overfald på en taxachauffør, der blev tildelt knytnæveslag og slag med køller eller bat. Taxaen fik desuden punkteret sine dæk og ligeledes tildelt slag med bat eller køller.

- Der er tale om et groft overfald på en taxachauffør. Den slags adfærd er helt uacceptabelt i det offentlige rum, så jeg tilfreds med, at vi i dag er skredet til anholdelser af en række mistænkte, så de kan blive stillet til ansvar for deres handlinger, siger politikommissær Carsten Straszek, der forventer, at der i den nærmeste fremtid kommer yderligere anholdelser i sagen.

taxa
Foto: Lone Vad Dam

Midt om natten

Det grove overfald på taxachaufføren blev begået 30. maj 2021 klokken tre om natten på Sohngårdsholmsvej i Aalborg.

Der ventes et grundlovsforhør senere torsdag i Retten i Aalborg, og politikommissæren forventer, at flere af de anholdte vil blive fremstillet sigtet for grov vold og for hærværk.

- Det beror dog på en juridisk vurdering, hvor mange af de anholdte der bliver fremstillet i dag. Men vi opretholder sigtelsen mod alle de anholdte, understreger Carsten Straszek.

De anholdte er mellem 18 og 32 år, og de er alle bosiddende i Aalborg-området.

ferie lufthavn rejse

Rejserestriktionerne lempes markant: - Vil gøre en kæmpe forskel

def_thumb,50_percent

play Fredagsvejret: Solrigt i øst, skyet i vest

Brand Sødisbakke Mariger mulig påsat

play 27-årig anholdt: Brand i Mariager natten til fredag kan være påsat

40_percent

play Faldskærmskonkurrence forsinkes af dårligt vejr

ferie lufthavn rejse

Rejserestriktionerne lempes markant: - Vil gøre en kæmpe forskel

def_thumb,50_percent

play Fredagsvejret: Solrigt i øst, skyet i vest

Til forsiden

Til forsiden