LIGE NU:

Terkel i Knibe kommer til Aalborg som musical

Fede Dorit, Stewart Stardust, Terkel og Jason bliver vakt til live igen, når ”Terkel The Motherfårking Musical” kommer til Aalborg Kongres- og Kulturcenter.

14 år efter at sange som ”Ta’ og fuck af”, ”Quangs sang” og ”Spørg om hjælp” blev kendt i de danske hjem, bliver de nu igen vakt til live, når ”Terkel The Motherfårking Musical” kommer til Aalborg i april 2019. Musicalen er baseret på den populære tegnefilm "Terkel i Knibe" af Anders Matthesen, som solgte 375.000 biografbilletter tilbage i 2004.

Musicalen bliver skabt i et samarbejde mellem rapperen Clemens, Langkjær Entertainment og Live Nation.

- Altså jeg må knibe mig selv i armen over, at samarbejdet med Live Nation og Langkjær Entertainment igen giver Nordjylland mulighed for at opleve noget helt usædvanligt, siger Nicolaj Holm, der er direktør i Aalborg Kongres- og Kulturcenter.

I musicalen følger publikum Terkel, som går i 6.A. Musicalen er instrueret af Nikolaj Cederholm, og de populære sange fra filmen går igen, ligesom der også er nye sange med. De nye sange er skrevet af rapperen Clemens, som desuden er manuskriftforfatter på forestillingen.

- Musicalen bliver lige så fantastisk som filmen skabt af Danmarks mest succesrige comedy-stjerne Anders Matthesen. Det bliver sjovt at opleve både vores trofaste musicalpublikum, og helt sikkert også nye typer publikum i sæderne, siger Nicolaj Holm.

Billetter til ”Terkel The Motherfårking Musical” bliver sat til salg 2. maj.