LIGE NU:

Tilskuere tilbage på stadion: - Det bliver fantastisk

Administrerende direktør i AaB, Thomas Bælum, forsikrer, at klubben er klar til at tage imod tilskuere, der skal vise coronpas og registreres med henblik på smitteopsporing.

Fra på onsdag kan der igen komme tilskuere på tribunerne, når der spilles professionel fodbold i for eksempel Superligaen.

Det står klart, efter den genåbningsaftale alle Folketingets partier med undtagelse af Nye Borgerlige indgik natten til fredag.

Og det glæder administrerende direktør i AaB Thomas Bælum.

- Det bliver fantastisk. Vi står her i forårssol og kan igen drømme om at få de her stadions med god lyd på og nogle gode tv-billeder og den her helhedsoplevelse, vi alle sammen hungrer efter, siger Thomas Bælum.

Der er dog nogle begrænsninger i forhold til tilskuerantallet, hvor der skal være klar adskilte sektioner med maksimalt 500 tilskuere i hver, og med krav om gyldigt coronapas. Og alle tilskuere skal registreres med henblik på smitteopsporing.

- Den opgave er ikke meget anderledes, end den vi slap i september, da vi havde Superliga-ordningen, hvor vi havde de her sale på 500 personer og skulle overholde restriktioner med afstand og værnemidler. Det eneste nye er coronapasset, og det klarer vi også med lidt ekstra visitering ved indgangen, siger Thomas Bælum.

quote Vi slap jo taget i september, så det eneste, vi mangler, er vist lidt klistermærker og så noget ekstra personale ind.

Thomas Bælum, administrerende direktør, AaB

Også registreringen i forhold til smitteopsporing er der styr på. Thomas Bælum forklarer, at når man køber en billet, er der et unikt nummer på billetten, som følger en ind på stadion og til selve siddepladsen.

- Hvis det bagefter viser sig, at der har været en smittet person inde, kan vi nemt lave en meget nøjagtig smitteopsporing i forhold til den sektion, personen har siddet i. Så det er vi klar til, siger Thomas Bælum.

Allerede på onsdag får AaB debut med de nye retningslinjer, når OB kommer på besøg. Og Thomas Bælum forsikrer, at klubben er klar til tage imod tilskuerne.

- Vi slap jo taget i september, så det eneste, vi mangler, er vist lidt klistermærker og så noget ekstra personale ind. Vi har været klar i startblokken et halvt års tid, så det skal vi nok nå, siger Thomas Bælum.

Nordjyllands beredskab  falck brand brandbil 112 genrebillede

Våd nabohjælp: Slamsluger forhindrede større brand på autoværksted

Allan Busk

play Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Leon Sebbelin

play Borgmester hilser stemmeslugers comeback velkomment: - Jeg skred ikke ud af stolen af overraskelse

140521 19 IN Luksusbaby og lantidsledige.00_02_56_03.Still001

play Kathrine havde det svært i skolen: Nu er hun teamleder

Nordjyllands beredskab  falck brand brandbil 112 genrebillede

Våd nabohjælp: Slamsluger forhindrede større brand på autoværksted

Allan Busk

play Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Til forsiden

Til forsiden