Tinna sagde 'ja' til Leslie under hockeykamp: - Det var fuldstændig sindssygt

Foto: Mogens Jørgensen

Leslie Pedersen friede til sin kæreste Tinna Brostrøm på en helt særlig måde.

Læs også Lokalbrag endte med Pirates-sejr, bamsekast og frieri

Tinna Brostrøm fik sit livs overraskelse, da lyset i Gigantium blev dæmpet i forbindelse med et spilstop, midt i 2. periode under ishockeykampen mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks, tirsdag aften.

Pludselig drejede spotlightet sig over på Tinna Brostrøm, der var taget ind for at se kampen sammen med sin kæreste Leslie Pedersen. Her fandt Leslie Pedersen en æske med en ring frem, satte sig på knæ og friede til hende.

- Jeg blev vildt glad og spændt. Han havde gået og advaret om, at han kunne finde på det, men jeg havde ikke set den komme. Jeg blev glad og rørt, fortæller Tinna Brostrøm, der valgte at svare 'ja' til Leslies spørgsmål.

- Da lyset først blev slukket, troede jeg, der var noget galt i spillet. Men så kunne jeg se æsken med ringen og tænkte bare, at det var helt vildt. Det var sindssygt og helt vildt fedt, at han gik all-in.

00:45

Se frieriet, der foregik med rystende hænder, her.

Luk video

Ishockey betyder alt for familien

Idéen om at fri på lige nøjagtig denne måde var ingen tilfældighed, fortæller Leslie Pedersen til TV2 Nord. Tinna Brostrøm er nemlig kæmpe ishockey- og Pirates fan og er med til stort set alle holdets kampe. 

- Hun er vokset op med hockey, lige fra hun var spæd. Hendes storebror har selv spillet i en længere periode, og hendes forældre har altid gået meget op i det. Det fylder rigtig meget - og når jeg skulle fri til hende, så skulle det gøres det sted, der betyder mest for hende, fortæller en stadig glad Leslie Pedersen, dagen derpå.

- Det kunne ikke gøres på en bedre måde. Jeg elsker hockey og har fulgt Pirates i mange år. Så det betyder rigtig meget og viser jo, hvor højt han elsker mig, og hvor meget han mener det, siger Tinna Brostrøm.

  Foto: Mogens Jørgensen

Flere måneders forberedelse

At få stablet frieriet på benene har bestemt heller ikke været nogen nem opgave for den unge frier, der har brugt flere måneder på at planlægge og holde møder med Aalborg Pirates' direktør, Thomas Bjurring, og kampens speaker.

- Tinna havde luftet tanken om, at hun gerne ville giftes, og hun var i tvivl om, hvornår og hvor det skulle ske. Vi træner begge jiu jitsu, så hun havde håbet, jeg friede til hende under hendes seneste graduering. Men der måtte jeg så skuffe hende, fortæller Leslie Pedersen, der indrømmer, at han var meget nervøs under frieriet. 

- Jeg vidste ikke helt præcist, hvornår det skulle ske, fordi det afhang af, hvornår der var tid til et spilstop. Så det var lidt nervepirrende.

Tinna Brostrøm har tre børn fra et tidligere forhold, som hun nu bringer sammen med Leslie Pedersen, der selv har ét barn. 

Forsiden lige nu