Sporarbejdet starter mandag den 26. marts og fortsætter helt til den 18 november. I den periode vil der være ændrede afgangstider og længere rejsetid med InterCity- og InterCityLyn-togene mellem Aalborg og Aarhus. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Togtrafikken i Aalborg rammes af sporarbejde i 8 måneder

Banedanmark udfører sporarbejde mellem Aarhus og Aalborg fra mandag den 26. marts til den 18. november.

Sporerne mellem Hobro og Langå er blevet slidte, og mellem Lindholm og Aarhus skal elektrificeringen forbedres, så togene på sigt kan køre hurtigere.

Sporarbejdet starter mandag den 26. marts og fortsætter helt til den 18 november. I den periode vil der være ændrede afgangstider og længere rejsetid med InterCity- og InterCityLyn-togene mellem Aalborg og Aarhus.

Hos DSB anbefaler informationschef Tony Bispeskov kunderne at orientere sig om ændringerne på Rejseplanen.

- Under Banedanmark sporarbejde er der længere rejsetid mellem Aalborg og Aarhus, og fra nogle stationer kører togene tidligere, end de plejer. Vi anbefaler kunderne, at de benytter Rejseplanen for at tjekke om sporarbejdet får indflydelse på deres rejse. Rejseplanen er opdateret to måneder frem, siger han.

I påsken og igen i skolernes sommerferie er togene på noget af strækningen erstattet af Togbusser.

Ændringer i togtrafikken mellem Aalborg og Aarhus

  • I perioden fra den 26. marts til og med den 29. marts om eftermiddagen kører togene efter en ændret plan mellem Aalborg og Aarhus.
  • I påsken fra den 29. marts om eftermiddagen til og med den 1. april er togene erstattet af Togbusser mellem Hobro og Randers.
  • I perioden fra den 2. april til og med den 22. april kører togene efter en ændret plan mellem Aalborg og Aarhus.
  • I perioden fra den 23. april til og med den 29. juni kører togene efter en ændret plan mellem Aalborg og Aarhus. Om natten er togene erstattet af Togbusser mellem Hobro og Langå.
  • I skolernes sommerferie fra den 30. juni til og med den 26. august er togene erstattet af Togbusser mellem Aalborg og Langå.
  • I perioden fra den 27. august til og med den 21. oktober er togene om natten erstattet af Togbusser mellem Hobro og Randers.
  • I perioden fra den 22. oktober til den 18. november kører togene om aftenen efter en ændret plan mellem Aalborg og Aarhus.