Aalborg Håndbold cruiser videre på håndboldligaens førsteplads efter sejrover Nordsjælland. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Topholdet Aalborg Håndbold slår Nordsjælland

Med en sejr på 29-25 holde Aalborg Håndbold fast i førstepladsen i håndboldligaen.

For to sæsoner siden kunne spillerne fra Aalborg Håndbold løfte DM-trofæet, og feste med guldmedaljer om halsen. Nu har de igen lagt sig i spidsen fro håndboldligaen, og det ser ikke ud til at være en placering, de har tænkt sig at slippe så let.

Lørdag eftermiddag var holdet på den længst mulige udebanetur, da Nordsjælland Håndbold bød indenfor til håndbolddyst, og heldigvis blev det en fornøjelig tur hjem til Aalborg.

Aalborg Håndbold vandt kampen 29-25, efter at have været foran med 16-11 ved pausen. Det betyder, at Nordsjælland faktisk vandt anden halvleg, men samlet set var det altså Aalborg der trak det længste strå og kunne føje to point til kontoen.

Aalborg Håndbold fører dermed fortsat ligaen med 26 point, men GOG på andenpladsen hænger på med 25 point, idet de i lørdagens kamp slog Mors/Thy med 31-26. Mors/Thy Håndbold er i øvrigt ligaens bundprop med bare 8 point.