Topholdet Aalborg Pirates henter ny sejr i svær udekamp

Aalborg Pirates har fået en forrygende start på årets ishockeysæson. Fredag blev det til en imponerende udesejr over SønderjyskE.

Aalborg Pirates vandt fredag aften med 5-4 ude mod SønderjyskE. Dermed har nordjyderne fået maksimum point efter tre kampe og deler nu førstepladsen med Rungsted, der dog har en bedre målscore.

Aalborg Pirates sikrede stort set sejren i første periode, hvor man bragte sig foran med 3-0. Nordjyderne førte med 5-1 med 10 minutter tilbage af opgøret, men i de døende minutter kom der uventet spænding i opgøret, da Sønderjyske nåede at reducere tre gange.

Heldigvis for de unge pirater blev sejren ikke smidt over styr, og de kunne derfor rejse hjem fra Vojens med imponerede tre point.

Tre af Aalborg Pirates' scoringer blev sat ind i powerplay. Målene blev scoret af Peter Quenneville (2), Andrew Blazek, Jeppe Jul Korsgaard og Mikkel Højbjerg.