Toppen af poppen: Her kan du opleve deltagerne i Nordjylland

Sangerinden Medina er en af de Toppen af Poppen-deltagere, du kan opleve på scenen i Musikkens Hus i Aalborg i dette efterår. Foto: Morten Nymand / Ritzau Scanpix

Medina, Carl Emil Petersen og Kwamie Liv optræder i Nordjylland i dette efterår - efter deres deltagelse i TV2-programmet Toppen af Poppen.

Nu kan du komme helt tæt på flere af de store stjerner fra TV2s populære underholdningsprogram Toppen af Poppen.

Tre af deltagerne optræder på nordjysk jord i den kommende tid. Her kan du opleve Medina, Carl Emil Petersen og Kwamie Liv på scenen i Musikkens Hus.

Medina giver koncert i Koncertsalen den 25. oktober klokken 20:
Her opfører hun en række af sine største hits i et akustisk setup.

Carl Emil Petersen spiller i Intimsalen den 9. november klokken 20:
Du kan opleve ham i en akustisk solokoncert med nye sange, der endnu ikke er udkommet.

Kwamie Liv indtager scenen i Intimsalen den 5. februar klokken 20:
Sangerinden giver en intimkoncert, hvor hun kommer helt tæt på publikum.

De deltager i Toppen af Poppen 2019

Medina
Verdenskendt 36-årig popsangerinde, der fik sit gennembrud i 2009 med hittet 'Kun for mig'. Siden har hun solgt mere end 300.000 album i ind- og udland. 
 

Carl Emil Petersen

Blev kendt som sanger i bandet Ulige Numre, der hittede med 'København', 'Frit Land' og 'Halvnøgen'. Den 28-årige sanger gik herefter solo med sin første plade 'Natradio'. 
 

Kwamie Liv

Dansk-zambiansk sangerinde og sangskriver, der havde æren af at synge til Kim Larsens 70-årsfødselsdag. I 2014 udgav hun EP'en 'Lost in the Girl', og året efter udgav hun singlen 'Remember Me In every Cloud of Gold'.

 

Chief 1

Producer, sangskriver, dj og solist med det borgerlige navn Lars Pedersen. Den 49-årige musiker havde sin storhedstid i 1980'erne og 1990'erne med rapgruppen Rockers By Choice.

 

Teitur

Færøsk sanger og sangskriver, der har spillet koncerter over hele verden med sin indierock. Som filmkomponist har 42-årige Teitur lavet musik til dokumentaren 'Who We Were', og hans sange medvirker i Hollywood-filmene 'Aquamarine' og 'My Super Ex-girlfriend'.  

 

Anders Blichfeldt
Den 55-årige forsanger og guitarist i bandet Big Fat Snake står bag hits som 'Bonsoir Madame', 'Female Voice' og 'Sittin’ in a window'. Han beskriver sig selv som musiknørd og glæder sig til at gøre de andre deltageres sange til sine egne.

 

Cæcilie Norby
54-årig jazz- og rocksangerinde, der var medlem af popgruppen One Two fra 1985-1994. I 1995 skrev hun som den første europæiske kunstner kontrakt med det prestigefyldte amerikanske jazzlabel Blue Note Records.

Forsiden lige nu