SENESTE NYT:

Træningsstart i AaB med benhård test

I AaB havde de i dag første træningsdag efter vinterpausen, og der var ikke meget fodbold på programmet.

AaBs fysiske træner, Ashley Tootle, er ikke den mest populære mand i dag. Det er nemlig ham, der svinger pisken over AaBs superligaspillere på den første træningsdag efter den lange vinterpause.

Det er en dag, hvor spillerne ikke kommer i nærheden af at spille nogen form for fodbold. I stedet står den på en hel dag, hvor spillerne testes i både styrke og løb.

Efter en kort middagspause venter den frygtede løbe bib-test, hvor spillerne bliver presset til det yderste og efterfølgende bliver spillernes såkaldte kondital målt.

Mens spillerne knokler indendørs sammen med det fysiske team omkring AaB, så kigger den nye cheftræner Jacob Friis med på sidelinjen, og overlader trykt den fysiske del af træningen til Ashley Tootle og hans faste stab.

Jacob Friis har haft tre kampe i spidsen for AaB med stor succes. Så stor at AaB valgte at forfremme Jacob Friis fra assistenterne til cheftræner. Og nu glæder Jacob Friis og den øvrige trænerstab sig til den sidste halvdel af sæsonen, hvor målsætningen for Jacob Friis og hans mandskab er en placering i top 6.

Derudover er AaB stadig med i pokalturneringen.

Se, hvordan det gik til årets første træning øverst i artiklen.