00:27

Trafikomlægning: Forsigtig start på anlægsarbejde i Aalborg

Tirsdag morgen er de sidste vejspærringer på plads i Aalborg i forbindelse med arbejdet med at gøre plads til de nye Plusbusser.

I dag begyndte anlægsarbejdet i forbindelse med Aalborgs nye Plusbusser, og det betyder, at trafikken flere steder vil blive påvirket af byggeriet.

Det var egentlig forventet, at arbejdet skulle være gået i gang tidligt fra morgenstunden i dag, men det blev besluttet at vente med at spærre af, indtil den værste morgentrafik var overstået.

Efter klokken 09 begyndte der så småt at blive spærret af, og de sidste spærringer vil være på plads tirsdag morgen.

Det er på tre strækninger, at trafikken vil være påvirket af anlægsarbejdet.

Sohngårdsholmvej fra Østre Alle til Humlebakken vil være helt spærret indtil december. Også strækninger på Jyllandsgade og Boulevarden vil være enten lukkede eller delvist lukkede, mens de forskellige anlægsetaper står på.

Alle busruter, der plejer at køre på strækningerne, er omlagt i perioden.

De næste dage vil der ifølge Niels Bresemann Jensen, der er anlægsansvarlig i By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune, være noget tilvænning i forhold til trafikomlægningerne:

00:15

Der vil være noget tilvænning de næste dage, siger Niels Bresemann Jensen, anlægsansvarlig, By- og Landskabsforvaltningen, Aalborg Kommune.

Luk video

Og trafikanterne er nødt til at væbne sig med tålmodighed i forbindelse med det store anlægsarbejde i Aalborg:

00:18 Luk video