Foto: Vejdirektoratet

Trafikuheld: Stor kødannelse omkring Limfjordstunnelen

Torsdag morgen var et trafikuheld i Limfjordstunnelen skyld i stor kødannelse.

Dette er en opdateret version af artiklen. 

Tre biler stødte torsdag morgen sammen i forbindelse med en sammenfletning i Limfjordstunnelens midterste spor i sydgående retning. To af bilerne blev så skadet, at de skulle flyttes af Falck, mens den tredje bil, en varebil, selv kunne køre ud af tunnelen. 

- Det var heldigvis ikke et alvorligt uheld, og der er kun mindre personskade. Men det har givet trafikale gener i løbet af morgenen, siger Henrik Nielsen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Efter uheldet var politi, ambulance og lægeambulance til stede på ulykkesstedet. Derfor blev to af sporene i Limfjordstunnelen lukket ned, så der i en periode kun var et spor farbart i sydgående retning. Det skabte stor kø på E45 fra Sæby mod Aalborg mellem Bouet og Nørresundby Nord. 

Da de to beskadigede biler skulle fjernes, blev tunnelen kortvarigt lukket helt i begge retninger. I alt tog oprydningsarbejdet cirka en times tid. 

Oprydningsarbejdet er afsluttet, men der er stadig melding om kødannelse i begge retninger. Flere bilister har valgt at køre igennem Aalborg over Limfjordsbroen, og det har skabt kø fra Nørresundby og til Vesterbro i Aalborg. Derudover er der kø omkring Bouet og ved Høvejen, når der drejes af fra E45. 

Du kan holde dig opdateret på Vejdirektoratets hjemmeside.