De tre fulgte efter den 27-årige og kastede i første omgang sten efter ham, de sparkede og slog på ham, væltede ham omkuld og sprøjtede med peberspray mod hans ansigt. Da den 27-årige lå ned på asfalten på hjørnet af Langelandsgade og Turøgade fortsatte de tre ifølge anklageskriftet med at slå og sparke ham - nu med jernrør

Tre er tiltalt: Planlagde drab på 27- årig mand

Iført skudsikre veste og bevæbnet med knive, jernrør, peberspray og sten gik tre unge mænd nærmest systematisk til værks, da de dræbte en 27-årig mand på åben gade i Aalborg.

Iført skudsikre veste og bevæbnet med knive, jernrør, peberspray og sten gik tre unge mænd nærmest systematisk til værks, da de dræbte en 27-årig mand på åben gade i Aalborg.

Det fremgår af anklageskriftet, der torsdag vil blive læst op i Retten i Aalborg, når de tre unge mænd sidder på anklagebænken, tiltalt for den 5. august sidste år klokken 18 at have dræbt en 27-årig mand. Et anklageskrift, der vidner om, at de tre i forening og efter forudgående aftale eller fælles forståelse står bag drabet.

De tre fulgte efter den 27-årige og kastede i første omgang sten efter ham, de sparkede og slog på ham, væltede ham omkuld og sprøjtede med peberspray mod hans ansigt.

Da den 27-årige lå ned på asfalten på hjørnet af Langelandsgade og Turøgade fortsatte de tre ifølge anklageskriftet med at slå og sparke ham - nu med jernrør .

Anklageskriftet forklarer detaljeret om det voldsomme overfald, der af politiet betegnes som et internt opgør i Aalborgs kriminelle miljø.

Et opgør, der fik fatale følger – for den 27-årige blev ramt af adskillige knivstik i bryst, arm og lår. Voldsomme skader, der medførte, at han samme aften – blot 49 minutter efter sit møde med voldsmændene -  døde som følge af blodtab.

Retssagen mod de tre mænd begynder i morgen torsdag og skal løbe over syv retsdage. Hvis alt går efter planen falder der dom 22. marts.