LIGE NU:

Tre mænd anholdt: Sendte 22-årig på sygehuset efter blodigt overfald

Nordjyllands Politi leder stadig efter en fjerde mand, der tidligt lørdag morgen deltog i et overfald på en 22-årig mand i Jomfru Ane Gade.

Hjemturen fra Jomfru Ane Gade blev lørdag morgen alt andet end behagelig for et ungt par. 

På vej hjem fra Jomfru Ane Gade klokken 4.30 blev de nemlig passet op af fire yngre mænd, som uden anledning overfaldt den 22-årige mand.

Under overfaldet blev manden tildelt slag og spark af de fire mænd, så han fik skader på tænderne, flækkede en læbe og pådrøg sig en hjernerystelse. Det viste undersøgelserne, da han blev indlagt på Aalborg Universitetshospital med sine skader.

Tre af de fire mænd blev anholdt umiddelbart efter overfaldet, som blev fanget på vagtcentralens overvågning af Jomfru Ane Gade. Men klokken 9.30 lørdag morgen mangler Nordjyllands Politi endnu at pågribe den fjerde og sidste mand, der deltog i overfaldet.

De tre anholdte, der er henholdsvis 19, 21 og 21 år gamle vil senere lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør i Hjørring.

OPDATERING KLOKKEN 20.48: Alle tre anholdte mænd er blevet løsladt efter grundlovsforhøret lørdag sidst på eftermiddagen. Ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen, er den fjerde mand, der deltog i overfaldet, stadig ikke pågrebet. Det skyldes, at der er usikkerhed om hans identitet.

Politiet leder efter den fjerde gerningsmand efter overvågningsvideo.