Seneste nyt

fra Nordjylland

Trods kæmpe overtag: Aalborg Pirates taber til bundhold

Igennem langt det meste af kampen havde Aalborg Pirates et kæmpe overtag mod Rødovre Mighty Bulls i Metal Ligaen i ishockey fredag aften. 

Der var dog en anke - Rødovre var foran det meste af kampen og endte også med at tage sejren på 3-2 i Rødovre Centrum Arena.

Det skete på trods af, at Aalborg Pirates havde imponerende 48 på mål mod Rødovres 10. 

Faktisk lykkedes det Rødovre at score på deres eneste skud i første periode - hvilket er meget sjældent set i ishockey. Det sammenligning havde Piraterne 16 i første periode uden at sende pucken bag Rødovres keeper.

Rødovre scorede også første mål i anden periode - med en mand i undertal. Pirates reducerede dog ved Thomas Spelling med fem minutter tilbage af perioden.

I tredje periode kunne ingen af holdene rigtig komme frem til den oplagte scoringsmulighed.

Men Rødovre slog til med 50 sekunder tilbage af perioden, hvor de scorede i tomt net, da Aalborg tog målmanden ud for at få en ekstra markspiller ind, så de kunne presse yderligere på med en scoring.

Tommy Giroux fik sat en pyntescoring ind til allersidst, men det ændrede ikke på, at de tre point endte hos sjællænderne. 

Pirates bevarer dog første pladsen i Metal Ligaen, men de har tabt de sidste fire kampe i streg - dog to af dem i overtiden.