LIGE NU:

Turister på afveje: Går langs motorvej E45

En patruljevogn er på jagt efter to turister, der går på motorvejen E45.

To turister er tilsyneladende kommet til at gå den forkerte vej her til morgen. Omkring klokken 08:45 modtog Nordjyllands Politi et opkald fra en billist, som havde set de to turister gå på motorvejen E45.

Turisterne kom gående fra Øster Uttrupvej ned mod limfjordstunnelen. Nordjyllands Politi har sendt en patrulje afsted, for at finde dem.

- Nu skal vi se, om vi kan finde dem, og så få dem vejledet om, at det ikke er så smart at gå ned på en motorvej, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Nordjyllands Politi har fanget de to turister på et af deres overvågningskameraer, hvor de kan se, at de to personer på afveje er udstyret med rygsæk og kort. Netop derfor formoder politiet, at der er tale om turister.

- Vi kan se dem på overvågningen, men har kun fået et opkald fra en bilist. Normalt bliver vi kimet ned af bilister, hvis der er farlige situationer, siger vagtchefen.

Nordjyllands Politi kan ikke længere se turisterne på deres overvågningskamera, og håber derfor på, at de er kommet væk fra motorvejen.