LIGE NU:

AN-TV og Stofa går sammen i nyt partnerskab

Med et nyt partnerskab vil AN-TV og Stofa gøre Aalborg til digital frontløber.

AN-TVs repræsentantskab har netop sagt ja til en partnerskabsaftale med tv- og bredbåndsselskabet Stofa. Med partnerskabet indgår AN-TV og Stofa et samarbejde, der skal sikre, at AN-TVs medlemmer og hele Aalborg bliver digital frontløber.

For forbrugeren betyder det, at man får adgang til tv-produkter, hvor man kun betaler for det, man ser, og adgang til et digitalt højhastighedsbredbånd for borgerne i Aalborg, Aalborgs virksomheder og offentlige institutioner.

AN-TV og Stofa har i en årrække arbejdet sammen for at udbygge Aalborgs kabeltv-net med det resultat, at mens danske husstande i gennemsnit har en bredbåndsforbindelse på knap 27 Mbit/s, har de mange medlemmer i AN-TV, der har valgt bredbånd, i gennemsnit en forbindelse på hele 65 Mbit/s.

- Fremover skal vi levere vores digitale oplevelser med tv og bredbånd til alle dem, der har brug for at være en del af den digitale fremtid. Så både borgmesterkontoret og byens mange virksomheder kan få bredbånd og adgang til Stofas produkter via vores nye partnerskab, lyder det fra Ole Davidsen, formand for AN-TV.

Også hos Stofa er der tilfredshed med den nye samarbejdsaftale. 

- Vi er utrolig glade og stolte på både vores og AN-TVs vegne. Med partnerskabet går vi en helt ny vej, hvor vi gør op med at diskutere dit og mit. I stedet går vi sammen om at dække borgernes og lokalområdets behov bedst muligt. Det her er vejen til en helt anden samarbejdsform med vores foreningspartnere. Vi tror på, at antenneforeninger som AN-TV kan genopstå i en ny rolle som medansvarlige for at sikre og fremtidssikre den infrastruktur, de har brugt mange år på at skabe i deres lokalområde, forklarer Ole Fruekilde Madsen, adm. direktør i Stofa.

Partnerskabet baserer sig på tre fokusområder. For det første at sikre den digitale infrastruktur i Aalborg uafhængigt af fiber-og kabeltv-net. For det andet at levere digitale ydelser til både borgere, virksomheder og det offentlige. For det tredje at sikre en digital forsyningssikkerhed i borgernes og virksomhedernes dagligdag med høje oppetider og en stor tilgængelighed.

hotel viking

Mand i kritisk tilstand efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Nordjyllands beredskab  falck brand brandbil 112 genrebillede

Brand i korntørreanlæg på en gård mellem Dronninglund og Hjallerup

25_seconds

play Landmændene kan høste ekstra stort udbytte i år

Havfrue i Asaa

play Forsker om plagiat af Den Lille Havfrue: Realistisk at arvinger kan få medhold

hotel viking

Mand i kritisk tilstand efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Nordjyllands beredskab  falck brand brandbil 112 genrebillede

Brand i korntørreanlæg på en gård mellem Dronninglund og Hjallerup

25_seconds

play Landmændene kan høste ekstra stort udbytte i år

Til forsiden

Til forsiden