SENESTE NYT:

Tyrolerbar går sammen med diskoteksgigant

Zwei Grosse, der står bag 11 tyrolerbarer i Jylland, går med i Danmarks største bar- og diskoteksnetværk Rekom. Kunderne får fortsat det samme, garanterer de nye ejere.

De kolde fadøl vil blive langet over disken i samme linde strøm som hidtil, selvom ølbarerne Zwei Grosse får nye ejere. 

Det lover Rekom, der nu overtager Danmarks 3. største bargruppe Zwei Grosse Bier Bar, som blandt andet har en afdeling i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

- For Zwei Grosse sker der ingen ændringer med de nye ejere. Barerne vil fortsætte med at invitere til fest, sang og dans på bordene i samme bedste afterski ånd som altid, lover stifter Henrik Foget Jensen. 

Zwei Grosses 11 jyske tyrolerbarer får nye ejere, fordi man ønsker at blive en del af Rekoms stærkere 'muskler', så man kan udvide sit koncept yderligere.

- Jeg virkelig glad for det her. Hvis vi skal løfte Zwei Grosse konceptet til et nyt niveau – og det skal vi – er Rekom den rette partner til at hjælpe os. Vi har opbygget en stærk bastion i Jylland. Med adgangen til deres organisatoriske set-up og muskler, så kan vi forløse et endnu større potentiale, siger Henrik Foget Jensen.

Byder barerne velkommen

Rekom er Danmarks største bar- og diskoteksnetværk med mere end 100 forretninger i Danmark. 

Her byder man Zwei Grosse Bier Bar velkommen.

- Vi er glade for at byde Zwei Grosse indenfor i Rekom-familien. Zwei Grosse har opbygget en stærk forretning i det jyske, som går direkte ind og supplerer vores eksisterende forretning både geografisk og tematisk, siger Jakob Jørgensen, landechef i Rekom Danmark.

Rekom ejer i forvejen en række Heidis Bier Bar-afdelinger i hele Skandinavien.

Zwei Grosse har 11 barer i Aalborg (to barer), Hjørring, Skive, Holstebro, Viborg, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Kolding.

Kort om Rekom