LIGE NU:

UCN løber med stor innovationspris

Professionshøjskolen UCN modtager DSEB's Innovations- og Entreprenørskabspris for deres samarbejde med erhvervslivet og iværksætterforløb.

Danmark bruger omkring 30 milliarder kroner om året på de videregående uddannelser, så danskerne er klædt på til at imødegå udfordringer på et stadigt mere dynamisk arbejdsmarked.

Derfor er det afgørende, at de videregående uddannelser hele tiden tænker i nye undervisningsformer og samarbejde med erhvervsliv og offentlige organisationer, så de studerende er bedst muligt rustet til fremtiden. 

Det formår den nordjyske professionshøjskole UCN, der i år løber med DSEB's ((Danish Society for Education and Business) Innovations- og Entreprenørskabspris på 100.000 kroner. 

Chefkonsulent på UCN, Anni Stavnskær Pedersen, og afdelingen UCN Innovation modtager hædren blandt andet for at etablere stærke samarbejder mellem studerende, undervisere og erhvervsliv samt lave iværksætterforløb, som får studerende til at starte deres egen virksomhed.

Anni Stavnskær Pedersen. Chefkonsulent på UCN og modtager af årets DSEB's pris. 
Anni Stavnskær Pedersen. Chefkonsulent på UCN og modtager af årets DSEB's pris. 
Foto: DSEB

- Jeg er utrolig glad og stolt over prisen, som er en fantastisk positiv anerkendelse for os alle på Professionshøjskolen UCN. Vi har de sidste fire år arbejdet hårdt på at fremme innovation og entreprenørskab på alle vores uddannelser og takket være vores mange eksterne samarbejdspartnere, så er vi nået rigtig langt, siger Anni Stavnskær Pedersen.

- Vi er i fællesskab lykkes med at motivere vores unge mennesker til at tænke nyt, arbejde hårdt og tage masser af initiativ.

Flere succesfulde iværksættere fra UCN

Det er DSEB, som står bag prisen. Torben Möger Pedersen, som udover at være formand for DSEB og priskomiteen er glad for at kunne overrække årets pris til Anni Stavnskær Pedersen på Professionshøjskolen UCN.

- Anni yder en enorm indsats og spiller tydeligvis en afgørende rolle i hele organisationens arbejde med at udvikle en undervisning og samarbejder, som ikke bare de studerende, men også nordjyske virksomheder og organisationer har stor værdi af, siger Torben Möger Pedersen.

Som eksempler på iværksættere, som har haft glæde af Anni Stavnskær Pedersen og UCN´s særlige indsats, er tøjvirksomheden Shaping New Tomorrow, som også har været med i programmet Løvens Hule på DR1. 

Et andet eksempel er All Innovation, et samarbejde med Region Nordjylland, hvor unge succesfulde iværksættere uddannet på UCN kan bookes til at holde oplæg for andre unge helt ned på ungdomsuddannelserne i hele Region Nordjylland.

DSEB uddeler hvert år Innovations- og Entreprenørskabsprisen på 100.000 kroner Prisen hylder den særlige indsats, som har bidraget til at styrke innovation og entreprenørskab inden for uddannelsesområdet. 

jj

Her er overblikket: Det genåbner onsdag

fisk

Corona hos Thorfisk: Fabrikken midlertidig lukket ned

tog

play Farvel til direkte tog til Vendsyssel vækker kritik: - Vi har lige så meget ret til landsdækkende transport

120417 værtshus øl

play Barer og værtshuse genåbner: - Jeg glæder mig ekstremt

jj

Her er overblikket: Det genåbner onsdag

fisk

Corona hos Thorfisk: Fabrikken midlertidig lukket ned

Til forsiden

Til forsiden