LIGE NU:

To unge AaB'ere kan få debut

To unge AaB-spillere har mulighed for at få deres Superliga-debut, når nordjyderne søndag gæster FC Nordsjælland i Farum.

AaB skal søndag på jagt efter sæsonens anden Superliga-sejr, når det nordjyske mandskab møder FC Nordsjælland på kunstgræsset i Farum. For to spillere kan kampen blive meget speciel. Talenterne Joakim Mæhle og Rasmus Thellufsen er nemlig begge med i truppen og kan få deres debut for AaB.

De to 19-årige spillere er en del af AaB's trup til søndagens kamp. Det er et svækket AaB-hold, som skal forsøge at bevare sin status som ubesejret i denne sæson, hvor de første tre Superliga-kampe har kastet fem point af sig.

Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting er med det danske landshold til OL i Brasilien, mens Nicklas Helenius og Jannik Pohl er ude med henholdsvis rygproblemer og kyssesyge. Trods fraværene håber AaB-træner Lars Søndergaard på en god indsats i Farum.

- Som i vores seneste kamp mod OB bliver der i morgen mod FC Nordsjælland en kamp i kampen om at være mest i boldbesiddelse, ligesom vi selvfølgelig skal forsøge at få mere flow i spillet end som især i anden halvleg mod OB.

- Samtidig skal vi være være aggressive i vores pres og have den defensive organisation på plads. Med et lidt fortærsket udtryk så er vi stadig i en proces, hvor vi skal have relationerne på plads på banen, men spillerne arbejder hårdt på at lykkes, og de første tre kampe har også vist, at vi allerede nu fremstår som en enhed, siger Lars Søndergaard til AaB's hjemmeside.

Søndergaard har udtaget følgende spillere til kampen, som begynder klokken 13:

Nicolai Larsen, Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Markus Holgersson, Thomas Enevoldsen, Rasmus Würtz, Casper Sloth, Gilli Rólantsson, Magnus Christensen, Christian Bassogog, Rasmus Thellufsen, Marco Meilinger, Kasper Risgård, Carsten Christensen, Morten Rokkedal, Oliver Abildgaard, Sebastian Grønning, Joakim Mæhle og Kasper Pedersen.