Foto: Henning Bagger, Scanpix

01:50

AaB tager imod sjællænderne på hjemmebane

1 af 2

Uskarpheden kostede igen for velspillende AaB

AaB fik kun et enkelt point ud af fredagens kamp mod FC Nordsjælland. Nordjyderne havde ellers chancer til mere, men igen var angriberne for uskarpe foran kassen.

AaB spillede fredag aften 1-1 hjemme mod FC Nordsjælland i en kamp, hvor nordjyderne igen forspildte utallige chancer. Derfor måtte Lars Søndergaards tropper nøjes med et enkelt point. 

AaB dominerede ellers hele kampen igennem og havde blandt andet tre forsøg, der gik på træværket. Det var dog gæsterne fra FC Nordsjælland, der bragte sig foran i starten af anden halvleg, da Marcus Ingvartsen udplacerede Nicolai Larsen med et skarpt hovedstød. 

Fuldt fortjent lykkedes det dog for AaB at få bolden i kassen, da den unge højre back, Joakim Mæhle, med et kvarter tilbage af opgøret viste den skarphed, som AaB-angriberne havde manglet hele kampen. 

AaB pressede efterfølgende på for alle tre point, men målet var nærmest som forhekset for hjemmeholdet. Derfor endte det hele 1-1. 

AaB har efter 14 kampe hentet 19 point, hvilket i skrivende stund rækker til en syvendeplads i Alka Superligaen. Nordjyderne havde ellers mulighed for at spille sig midlertidigt i top-seks. men den mulighed glippede altså. 

I næste spillerunde venter et vigtigt opgør for AaB, når de søndag den 30. oktober skal en tur til Brøndby Stadion.