LIGE NU:

Våd fest: Silende regn over Grøn Koncert

Trods trusler om skybrud over Aalborg festede nordjyderne alligevel ufortrødent til Grøn Koncert.

Der er regnslag og gummistøvler så langt øjet rækker på pladsen ved Hvorup Kirkevej nær Aalborg søndag eftermiddag og aften, hvor Grøn Koncert har sat telte og scener op halvvejs på turnéen rundt i Danmark denne sommer.

For vejret er ikke helt med på feststemningen. Skyerne er truende, og luften er for det meste fuld af vand. DMI har varslet om skybrud. Men det er ikke noget, der får lov til at spolere festen.

Kunstnere som Christopher, L.O.C. og Rasmus Seebach gør deres fra scenen for at give de mange fremmødte publikummer en god dag i regnen. 

Og bag scenen og på pladsen knokler 700 frivillige for at afvikle Grøn Koncert for 35. gang. En af dem er Rose Sloth Hansen fra Aalborg, som har valgt solferien fra for i stedet at stå i merchandiseboden, som hun har gjort det de seneste fem år også.

- Det er helt fantastisk, og det er noget af det, jeg glæder mig allermest til i min ferie. Vi er rigtig mange, som holder fri fra arbejde og tager på det her i stedet for at flyve til Mallorca, så vi vælder at stå her i øs-pøs-regnvejr, siger Rose Sloth Hansen.

Hun tager med rundt til flere af koncerterne på turnéen, men at komme hjem til Aalborg er nu alligevel noget særligt, synes hun.

- Stemningen er mega god, men det er den altid her i Aalborg, synes jeg. Det er altid dejligt at komme hjem til Nordjylland, siger Rose Sloth Hansen.

Grøn Koncert fortsætter turnéen i Esbjerg torsdag den 27., inden går til Odense, Næstved og København. 

Direkte fra Grøn Koncert