LIGE NU:

Vær med: Aalborg tager hul på 14 dages fest i dag

Der er noget for enhver smag inden for kunst, kultur, musik og historie, når Aalborg Festivals i dag skyder 14 dages festligheder i gang.

Intet mindre end hele byen - og alle andre for den sags skyld - er inviteret med, når Aalborg Festivals i eftermiddag, onsdag, tager de første, spæde dansetrin i det, der helt sikkert nok skal udvikle sig til en gyngende, syngende fest over de næste to uger.

Aalborg Festivals, som er en paraply over flere andre mindre festivaler og adskillige koncerter, teaterforestillinger, kunstudstillinger, byvandringer og rigtig meget mere, åbnes officielt klokken 17. Arrangørerne lover, at havnen så vil syde af liv og glade dage med musik, gøgl, skatere, skuespil, cirkusklub og meget mere. 

Det er tredje gang, Aalborg Festivals bliver afholdt, og i år er det med to store nyheder på programmet. Den første er den urbane musikfestival Metropol, som over et par dage vil være at opleve rundt omkring i det centrale Aalborg som havnefest, havefest og gadefest, hvor alle kan være med. Og så er der Game Scope, som beskrives som en national gaming - og computerspilevent med base i Aalborg Universitets Create-bygning på havnefronten.

På Aalborg Festivals åbningsdag har man også mulighed for at dyrke sin kunst-elskende side. Her er der nemlig kunstsalon på Kunsten for de voksne, og på kunstskibet M/S Bibiana kan de mindste slå sig løs. Er man mere til musik, tyvstarter Den Blå Festival heldigvis med koncerter i og omkring centrum med start klokken 17.

De næste dage byder på byvandringer, flere koncerter med blandt andet Johnny Madsen, fransk teaterforestilling, folkeparade fra Nytorv, spejlteltet Paradiso, comedy shows, børnekulturfestival og meget, meget mere. I alt 55 arrangementer skal afvikles under festivalen, og omkring halvdelen af dem er gratis.

Hele programmet og mange flere gode grunde til at blive en del af Aalborg Festivals kan man finde på www.aalborgfestivals.dk.

140421exrsfuh 1

Buschauffør fortsat i kritisk tilstand efter sammenstød med autotransport på motorvejen ved Svenstrup

def_thumb,50_percent

play Hæder til frivillig: Villy er på mærkerne

IMG_4447

Britt blev iværksætter, da Danmark lukkede ned

Grøn Koncert

Musikalsk familiefest: Der bliver to grønne koncerter i Aalborg til sommer

140421exrsfuh 1

Buschauffør fortsat i kritisk tilstand efter sammenstød med autotransport på motorvejen ved Svenstrup

def_thumb,50_percent

play Hæder til frivillig: Villy er på mærkerne

IMG_4447

Britt blev iværksætter, da Danmark lukkede ned

Til forsiden

Til forsiden