Værestedet Parasollen får flaskepant: - Det er livsgivende for os

Arrivas buschauffører har igennem året samlet pant sammen, der i dag blev doneret til Café Parasollen, som er et værested for udsatte i Aalborg.

Værestedet Café Parasollen i Aalborg fik i dag 4.000 kroner fra buschaufførerne hos Arriva. Pengene stammer fra pant, som chaufførerne har samlet op løbende i 2020 i busser og på stoppested. Og selvom 4.000 kroner ikke lyder af mange penge, er lederen hos Café Parasollen, Søren Jensen, glad for donationen.

- 4.000 kroner her, og 4.000 kroner der - det bliver til mange penge. Og det er livsgivende for os, at nogen donere penge til os. I sær i julen som er vores højtid, siger han.

Arriva har tidligere doneret penge til hospitalsklovnene, der spreder glæder for syge børn på Aalborg Universitetshospital, men i år faldt valget altså på værestedet, der gør en forskel for byens udsatte og hjemløse borgere. 

- Vi prøver at se, hvem der har behov for pengene, siger Ann Hesseldal Mikkelsen. Hun er buschauffør hos Arriva, og hun overrakte i dag et certifikat fra Arriva til Café Parasollen. 

Pengene blev doneret ved en lille ceremoni ved Café Parasollen fredag til middag.
Pengene blev doneret ved en lille ceremoni ved Café Parasollen fredag til middag.
Foto: Mick Knive Anderson

Pengene gør, at endnu flere vil kunne benytte sig af Café Parasollens tilbud om gratis mad mellem den 24. og 31. december. Derfor er leder af Café Parasollen sikker på, de vil blive brugt godt.

- Det gør, at vi kan forsøde julen for en hel masse mennesker, og vi kan sørge for, at de har adgang til mad her i juletiden, siger Søren Jensen og afslutter:

- Så vi kan have så almindelig en jul som muligt. Seneste nyt

fra Nordjylland