LIGE NU:

Væsker, ild og colafalsker: Nye naturfagslokaler indvies

Natur og teknologi på Vodskov Skole bliver fremover undervist i spritnye lokaler. Det blev fejret med det helt store kemishow for de mindste.

Vodskov Skole indviede i dag deres helt nye naturfagslokaler med et kemishow præsenteret af tre af skolens kemilærere.

Gennem forsøg med væsker, ild og colaflasker kunne de mindste skolebørn se de vilde reaktioner, der kommer, når man blander udvalgte kemiske stoffer - noget de kan se frem til at lære, når de kommer op i de højere klasser.

Det store show var helt bevidst arrangeret for at vække børnenes interesse for naturfagene.

- Her på skolen har vi et kanonstærkt naturfagsteam med nogle lærere, som er dedikerede til det område og virkelig går op i det med liv og sjæl, siger skoleleder Kim Malthe Skinbjerg.

Skolen har fået renoveret hele deres DUS afdeling, så den nu er de bedste rammer for naturfagsforsøg. Det begejstrer særligt naturfagslærerne på Vodskov Skole.

- Tidligere har vi haft et mindre lokale, hvor det faktisk kan være svært at arbejde sammen, hvis man arbejder to eller tre klasser sammen, fordi der ikke har været plads. Det er der jo her, man kan finde nogle skamler at sætte sig på, og der er et lokale oppe bagved også, og vi kan være der allesammen, siger Tina Nøhr, der er en af de naturfagslærere, der skal undervise i de nye lokaler.