Varmt vand strømmede ud efter trafikuheld

Foto: Per Frank Paulsen

En bil torpederede en fjernvarmeventil og fortsatte videre ind i en have. Vandet fossede derefter ud af den ødelagte ventil.

Euforiserende stoffer er formentlig grunden til at en 22-årig mand natten til onsdag kørte galt. Han ramte, ifølge vagthavende, Per Jørgensen, ved Nordjyllands Politi, en fjernvarme ventil og fortsatte ind i en privat have. 

Ved siden af vejen ser man ofte nogle små kasser. De kasser har nogle gange elkabler i og andre gange er det ting til fjernvarmenettet. Bilen havde  ramt lige ind i en af disse kasser med fjernvarme. Så der stod varmt vand op i luften.

Aalborg Kommune blev tilkaldt for at få styr på ventilen og de strømmende vandmængder. Det lykkedes hurtigt beredskabet at få repareret ventilen, så der igen var kontrol over situationen.

Der er ifølge politiet kun sket mindre materiel skade i forbindelse med ulykken. Uheldet fandt sted ved Plovhusene i Vodskov. Beboere i området vil muligvis opleve problemer med fjernvarmen her til morgen.

Den 22-årige fører af bilen sidder nu i detentionen, ind til der bliver taget en blodprøve. Så man kan få svar på, om manden var påvirket af euforiserende stoffer på ulykkestidspunktet. 

Forsiden lige nu