Seneste nyt:

Vejgaard rykker ned efter skæbnekamp: - Vi har givet alt, hvad vi kunne

Vejgaard havde brug for en sejr for at sikre sig overlevelse i 2. division. Sejren udeblev dog, og det betyder nedrykning til Danmarksserien.

I to år har de spillet med i 2. division. Men nu er det slut. Vejgaard rykker ned i Danmarksserien efter et nederlag på hjemmebane til FA 2000.

- Vi har ikke været dygtige nok til at fortjene at blive i rækken. Vi har lavet for mange personlige fejl, og vi har manglet kvalitet i afgørende situationer, siger cheftræner Christian Flindt Bjerg.

Hvis Vejgaard skulle gøre sig forhåbninger om at fortsætte i 2. division, krævede det en sejr. Ved pausen stod der dog 4-1 til gæsterne fra FA 2000.

- Vi lavede for store fejl og gjorde det for nemt for modstanderen. Vi gav mål væk, og det kunne vi ikke tillade os. Det er sket lidt for hyppigt i denne sæson, siger cheftræneren.

Kampen endte 4-2 til FA 2000.

- Vi har sat Vejgaard på landkortet

Selvom ærgrelsen er stor, er Christian Flindt Bjerg stolt over klubbens tilstedeværelse i 2. division i de seneste to år.

- Vi er en lille amatørklub. Vores spillere betaler kontingent og får ikke en rød øre for at spille med. På trods af det har vi ikke følt os som en maskot, der har været med for syns skyld. Vi har sat Vejgaard på landkortet, og det har været to fantastiske år, hvor vi har givet alt, hvad vi kunne, siger cheftræneren.

Han er helt afklaret med, at Vejgaard i næste sæson er at finde i Danmarksserien.

- Nu skal vi sunde os, og ambitionen er at vinde den række, vi spiller i – vi vil gerne op i 2. division igen, siger Christian Flindt Bjerg.