00:42

Butikken hedder by Rosenkjær og er bygget op på et såkaldt ¨grab & go"-koncept, der betyder, at alle buketter er bundet og pakket ind, så kunderne ikke skal vente i butikken.

Vibeke fik en ide: Sig det med blomster fra automat

Butiksindehaver Vibeke Rosenkjær åbnede i sommer sin helt egen blomsterbutik i Aalborg, og hun vidste fra start, at den skulle være lidt anderledes end andre; og på en tur til Horsens fik hun en ide; kunderne skal kunne trække en buket i en automat.

Butikken hedder by Rosenkjær og er bygget op på et såkaldt ¨grab & go"-koncept, der betyder, at alle buketter er bundet og pakket ind, så kunderne ikke skal vente i butikken. Dertil kommer så nu den automat, der står uden for butikken, hvor der er buketter hele døgnet.

- Jeg synes, det er en stor succes, folk har taget godt imod. Og det er især i weekenderne, der er run på - men også i tidlige morgentimer og sene aftentimer, fortæller Vibeke Rosenkjær, der tilføjer, at det var et besøg i Horsens hos Tromboerg Blomster, der gav hende ideen. Her havde man nemlig også automaten. 

- Så tænkte jeg, den skal jeg da eje, det er da så genialt, siger Vibeke Rosenkjær.