Video: Kampklædte betjente til stede på havnen i Nørresundby

00:42

1 af 7

Der er en politiaktion i gang på havnen i Nørresundby. En psykisk syg mand truer med at skade sig selv og andre.

Der er en politiaktion i gang på Nørresundby havn i disse minutter. Politi er tilstede med maskinpistoler og et område på havnen er afspærret.

En psykisk syg person befinder sig i et køretøj, og politiet er i færd med at tale ham ud af bilen.

Ejeren af butikken Interiør var tidligere på stedet, der er placeret på havnen i Nørresundby, hvor der er afspærret, og han kan ikke komme ind i til butikken.

- Der er to ansatte i butikken, og de har fået besked på at blive inden døre og holde sig væk fra vinduerne, fortæller Lars Villadsen.

Senere fik de ansatte lov til at forlade butikken.

Nordjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at de har mistanke til, at personen - en 40-årig mand fra lokalområdet - ville kunne skade sig selv eller andre, hvorfor politiet rykkede ud med flere patruljer for at få kontakt til denne person.

Det lykkedes efter en kort eftersøgning at lokalisere manden på havneområdet i Nørresundby. Området er afspærret, og tilkaldte politistyrker arbejder på stedet.

- Der er tale om en psykisk uligevægtig person, fastslår vicepolitiinspektør Poul Severinsen fra Nordjyllands Politi.

- Vi har sikret området, men vi opfordrer folk til at blive væk fra havneområdet ved Nørresundby, så man ikke forstyrrer politiets arbejde, siger Poul Severinsen.

Forsiden lige nu