Vild nat i Jomfru Ane Gade: Mand snittet i maven

Foto: Per Frank Paulsen

Tumult mellem to yngre mænd i Jomfru Ane Gade førte til stiklæsioner i mave og på arm.

Lige nu efterforsker Nordjyllands Politi en episode fra værtshuset, Kvisten, hvor to yngre mænd i nat kom i klammeri. klokken 2.30 blev politiet alarmeret om hændelsen.

- Vi fik en melding om noget tumult, og det drejede sig om tænd mænd, der i et rygerum var kommet i slagsmål. Efterfølgende finder man stiklæsioner hos den ene part, men vi kan ikke sige, om de er kommet med kniv eller glas, siger Poul Badsberg, der er vagtchef i Nordjyllands Politi.

De to snit er placeret i maveregionen og på underarmen, men der er kun tale om overfladiske læsioner.

- Han kom selvfølgelig til behandling, men han er sendt hjem igen uden større skader, siger Poul Badsberg.

Tumulten fandt sted i et rygerum i bagenden af værtshuset, Kvisten, og derfor vil Nordjyllands Politi gerne høre fra vidner, der befandt sig på værtshuset i tiden omkring episoden. Nordjyllands Politi kan kontaktes på 96301448.

En vild aften i Jomfru Ane Gade

Senere på natten måtte politiet igen tilkaldes. Det skete, da en dørmænd ligeledes fra Jomfru Ane Gade fik et slag i hovedet, efter han havde bortvist nogle gæster fra værtshuset.

Dørmanden slap uden større skader, og Nordjyllands Politi gennemsøger lige nu videomateriale for at finde frem til de involverede parter i sagen.

Forsiden lige nu