Foto: Google Maps

Vognbaneskift udløste trafikuheld: Bilist endte på taget

To personer måtte en tur omkring skadestuen efter et trafikuheld i Aalborg fredag formiddag.

Fredag formiddag resulterede et vognbaneskift på Hobrovej i Aalborg i, at to biler kørte sammen og at den ene bil endte på taget.

Ulykken skete klokken 09.06 på Hobrovej i sydgående retning - i krydset ved Mariendals Mølle hvor vejen deler sig til E45 og Hobrovej mod Skalborg. En personbil kom kørende i højre vognbane på Hobrovej, men foretog pludselig et vognbaneskift til venstre, så en anden bilist måtte bremse hårdt op for at undgå et sammenstød.

Bagved denne bilist kørte dog en tredje bil, som ikke kunne nå at bremse, så den påkørte den bremsende bil, skred ud og rullede rundt, så den endte på taget.

Nordjyllands Politi meldte fredag omkring middag ud, at bilisten, der havde foretaget det vognbaneskift, der med stor sandsynlighed var den udløsende faktor for uheldet, var kørt fra stedet, men klokken 16 oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, at bilisten faktisk ikke var stukket af fra uheldet.

- Der var tale om en misforståelse og bilisten var der faktisk, da ambulancen kom frem til stedet.

- Så nu er der tale om en diskussion om hvorvidt der var tale om et hassarderet vognbaneskift eller ej, forklarer han videre.

Der var to personer i de biler, der kørte sammen. De blev efter uheldet bragt til Aalborg Universitetshospital for at blive behandlet for lettere skader.