LIGE NU:

Voldtægtsforsøg i Kongerslev: Politiet søger vidner

Politiet håber at vidner, der har været i eller omkring hallen i Kongerslev tirsdag aften, vil tage kontakt. Måske har de set noget, der kan have betydning for efterforskningen.

Tirsdag aften omkring klokken 20, blev en 19-årig lokal kvinde udsat for voldtægtsforsøg i Kongerslev.

- Da hun er på vej til at mødes med en kammerat, går hun ind mod byen på et stisystem. Altså i sydlig retning mod idrætsstien. Hun er omkring hallen og boldbanerne, da en person bagved råber til hende. Der bliver råbt, at hun skal stoppe eller vente, fortæller vicepolitiinspektør ved Nordjyllands politi, Frank Olsen.

Inden den 19-årig når at reagere, er manden løbet op til hende, og griber hende i armen og holder hende fast. Altimens han prøver at hive bukserne af hende.

- Men hun sætter sig til modværge og får vristet sig løs, og hun sparker ham over benet. Og så løber hun hjemad, og ringer til hendes forældre, der løber hende i møde, fortæller Frank Olsen.

Herefter blev episoden anmeldt til politiet. De leder nu efter manden, der beskrives som:

  • 35-45 år
  • 170-180 centimeter høj
  • Taler dansk med udenlandsk accent
  • Iført sort strikhue, en kort,sort jakke samt sorte skindhandsker.

Politiet opfordrer borgere til at tage kontakt på tlf. 114, hvis de har været i området i samme tidsrum, da de kan have set manden.

Kvinden er blevet afhørt og personundersøgt i tilfælde af, at der skulle være spor på hendes krop eller tøj, og politiet har været på stien i Kongerslev for at sikre mulige spor.

Den 19-årig er chokeret efter episoden, men har ikke lidt større fysisk overlast.