White Hawks smed 2-0 føring væk igen

For anden gang på et døgn tabte Frederikshavn White Hawks 3-4 til Aalborg Pirates på straffeslag efter at have været foran med to mål.

Stemningen må have været trykket i Frederikshavn White Hawks omklædningsrum, efter Aalborg Pirates igen slog Frederikshavn lørdag aften i Aalborg.

Høgene kom, ligesom ved fredagens hjemmekamp mod Aalborg, ellers foran 2-0, men allerede i anden periode fik piraterne fra Aalborg udlignet. I slutningen af tredje periode stod det 3-3, og derfor måtte kampen ud i straffeslag.

Her scorede White Hawks kun ét point, og Aalborg scorede to, og tog derved sejren.

- Vi stopper med at spille hockey og tænker for meget på at forsvare, og det bliver straffet af et godt hold som Aalborg. Vi lærte åbenbart ikke nok af den første kamp, for det skete to dage i træk. I stedet for selv at sætte et angreb op lægger vi bare pucken ned og giver dem muligheden for at køre den anden vej, sagde spiller hos White Hawks Christopher Frederiksen til Kanal Frederikshavn efter kampen.

Han var den eneste af Frederikshavns tre skytter, som scorede, da kampen skulle afgøres på straffeslag. Alexander Bumagin og Cam Spiro brændte.

Næste opgave for Frederikshavn White Hawks er udekampen fredag 4. januar mod Herlev Eagles, som ikke har været i kamp siden 21. december. Aalborg skal spille hjemme 4. januar mod Rungsted.

TV2 Nord var med, lige da kampen var gået i gang og tog en snak med direktør i Aalborg Pirates, Thomas Bjurring.