Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Würtz tilbage til kamp nummer 424 for AaB

Rasmus Würtz kan nå ny rekord i søndagens opgør mod SønderjyskE, hvor AaB skal forsøge at vende uheldig stime.

AaB's midtbanegeneral, Rasmus Würtz, kan søndag, når SønderjyskE gæster Aalborg, spille sig op på en andenplads på AaB's All Time-liste. Søndag kan han nemlig runde kamp nummer 424 i den bolsjestribede trøje - efter en karantæne, som holdt ham ude af kampen mode Silkeborg IF, er han tilbage i truppen.

Og forhåbentlig er han og resten af truppen klar til at revanchere 3-5-nederlaget fra sidste kamp og vende den uheldige stime, holdet er inde i.

Modstanderen i søndagens tidlige kamp er sidste sæsons sølvvindere, SønderjyskE, som kommer til Aalborg med selvtilliden i orden - holdet har ikke tabt en kamp siden 14. august. AaB ligger dog stadig fire point foran SønderjyskE i tabellen efter en stærk indledning på sæsonen, og cheftræner Lars Søndergaard ser frem til opgøret.

- Vores seneste kamp mod Silkeborg blev ingen god oplevelse med alt for mange individuelle fejl, og vi er bevidste om, at vi skal være langt mere kyniske, hvis vi skal hente tre point mod SønderjyskE, siger Lars Søndergaard, der tror på en hård kamp.

- Vi skal kunne modstå deres direkte og fysiske spil og deres styrke på standardsituationer, påpeger Lars Søndergaard.

- For vores vedkommende handler det i morgen rent offensivt om at tiltvinge os meget boldbesiddelse, så vi derigennem kan få lagt et pres, og magter vi den del, har vi også en god chance for at få en sejr, tilføjer træneren.

Thomas Enevoldsen er stadig skadet, og det samme er Jakob Ahlmann og Sebastian Grønning.

I øvrigt topper Torben Boye All Time-listen med 560 kampe, mens Henrik "Mini" Rasmussen står noteret for 423, Thomas Augustinussen 420 og Jimmy Nielsen 398 kampe.