I aften sker det: Kom med bag om Årets Nordjyde 2023

Forberedelserne har været i gang i måneder. Torsdag aften afsløres de fire vindere i de fire forskellige kategorier.

Der er lagt op til fest, når Årets Nordjyde for syvende gang løber af stablen torsdag aften. I år foregår hyldest-showet i historiske rammer. Det er nemlig den middelalderlige fæstegård Knivholt Hovedgård, lidt udenfor Frederikshavn, der lægger lokaler til. 

Showet foregår over én aften, men forberedelserne har stået på i måneder. 

- I januar begynder vi så småt at kigge på kunstnere, siger produktionsleder Mette Henriksen, der har det store overblik over showet. 

Stort hold bag

Det er værterne Morten Pedholt og Caroline Monin, der guider seerne gennem prisuddelingen, men bagved ligger der hundredvis af arbejdstimer blandt de godt 50 personer, som er med til at få showet op at køre. 

Det er både journalister og teknisk personale, som laver forarbejdet til showet. Blandt andet startede holdet op mandag med at bygge studiet op. Til det skal der blandt andet bruges 100 lamper samt seks kameraer.

Derudover er der opsat 75 kvadratmeter videovæg. Det er stillet op, så gæsterne til showet kan de videoer, som der i løbet af aftenen vil blive vist i salen og vist på tv. 

De foregående uger er der også blevet lavet overraskelsesvideoer til vinderne, som bliver afsløret torsdag aften, når showet løber af stablen.  

For første gang er der i år fire vindere. Det er i kategorierne Årets Nordjyske Talent, Årets Nordjyske Iværksætter, Årets Nordjyske ildsjæl og Årets Nordjyske Ambassadør.

Showet finder sted på Knivholt Hovedgård i Frederikshavn torsdag den 5. oktober klokken 19.45 og kan ses på TV2 Nord Salto, på tv2nord.dk og TV2 Play.

VIDEO: Få et smugkig på forberedelserne til Årets Nordjyde 2023:  


Årets Nordjyde

051023 Årets Nordjyde siho 11270

gallery Her er de bedste billeder fra Årets Nordjyde

051023 ÅN WEB Joakim Mæhle

play Kørte syv timer for at tage fusen på Joakim Mæhle

Statuetter

play Fire mænd i skysovs: - Dejligt at blive anerkendt i Nordjylland

051023 GENERAL PRØVE - Årets Nordjyde siho 11246

play Afsløring! Her er vinderne af Årets Nordjyde 2023

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland