Se videoen: Statsminister sender særlig hilsen til Årets Nordjyde-nominerede

Mette Frederiksen (S) har sendt en særlig hilsen til de fem nominerede til Årets Nordjyde - og til alle andre, der gør en forskel.

Statsminister Mette Frederiksen har, i anledning af Årets Nordjyde, sendt en særlig hilsen fra Statsministeriet og til hele Nordjylland.

Den er, lidt mere end den er til os alle, til de fem fantastiske nordjyder, der er nomineret til Årets Nordjyde. De har det til fælles, at de gør noget godt for andre mennesker, og det er lige præcis det, vi på TV2 Nord ønsker at hylde, når vi uddeler prisen og de 50.000 kroner, der følger med.

For som statsministeren så rigtigt siger:

- De seneste måneder har vist, hvor vigtigt det er, at vi hjælper hinanden. Det er ikke alle, der kan gøre ligeså meget som jer, der er indstillet til prisen, men mindre kan også tit gøre det. Et smil, en hjælpende hånd, nærhed, at være til stede for andre mennesker. Selv en lille indsats kan ofte gøre en rigtig stor forskel. og derfor skal der lyde en stor tak til alle jer, som i det store og små gør en forskel for andre mennesker. Det er faktisk det, der er limen i det store danske fællesskab og dermed fundamentet - ikke alene for vores samfund - men også for vores fælles fremtid.

Se hele statsministerens hilsen herunder. Og følg Årets Nordjyde LIVE LIGE HER.

01:32 Luk video