LIGE NU:

Lis Nielsen

Lis er en af de otte nominerede til Årets Nordjyde. Lær hende at kende her.

Hele fem gange er Lis Nielsen fra Aars blevet indstillet til prisen som Årets Nordjyde 2016, og hun er selvfølgelig blevet nomineret som en af de otte, der 30. marts har chancen for at vinde prisen og de 50.000 kroner, der følger med.

Lis Nielsen startede i 2002 Foreningen Børn & Sorg i Vesthimmerland og Jammerbugt, og hun har lige siden arbejdet hårdt i foreningen, der hjælper børn og unge igennem den sorg der følger med at miste søskende og forældre.

I indstillingerne beskrives Lis som en ildsjæl, der med sit nærvær og sin ærlighed håndterer sorgen og formår at række hånden ud, så hun kan følge de unge nænsomt og professionelt gennem en tid i deres liv, der er yderst vanskelig.

 Som en af de nordjyder, der har indstillet Lis skriver:  "Lis formår at få børnene ud af tunnelen hvor der er lys, hvor man lige pludselig også kan grine og holde sjov."

I flere af indstillingerne fortælles det om Lis, at selvom det efterhånden er mange år siden, hun og de berørte havde regelmæssig kontakt, er de blevet venner for livet.

"Om nogen, fortjener Lis titlen som Årets Nordjyde for denne uvurderlige indsats. Lis er selv meget ydmyg og stille omkring sit virke. Netop derfor skal hun belønnes, da mange familier er dybt taknemmelige for hendes store engagement."

Mød de øvrige nominerede. Klik på et billede og læs deres historie.