Afklædte kvinder fotograferet i smug i månedsvis

En 46-årig mand er sigtet for at have filmet syv kvinder i smug.

Over en periode på flere måneder tog en 46-årig mand fra Aalborg fotos af mere eller mindre afklædte kvinder. Det fremgår af anklageskriftet i en sag, som ventes for retten i Aalborg onsdag, og når den 46-årige møder i retten er det åbenbart for at tilstå, fremgår det videre.

Den 46-årige mand er sigtet for at have filmet syv kvinder på et sted i Aalborg i en periode fra 14. november 2021 til 4. april i år.

Det fremgår ikke før sagens start, præcis hvor fotograferingen fandt sted, men det foregik på den måde, at manden lavede optagelser med sin mobiltelefon fra et rum, der stødte op til et lokale, hvor kvinderne befandt sig mere eller mindre afklædte.

Manden tog over 100 billeder på den måde.

Foromtale af retssag

Denne artikel er en foromtale af en retssag. Det betyder, at artiklen er skrevet ud fra retssagens anklageskrift.

De tiltalte, der er nævnt i artiklen, er ikke dømt. Hvis man er tiltalt i en retssag, så har anklagemyndigheden vurderet den sag, politiet har arbejdet på og besluttet at rejse tiltale i retten.

Retsmødet for denne sag er fastsat til onsdag 5. oktober ved Retten i Aalborg.

Her vil de tiltalte samt eventuelle vidner blive indkaldt og afgive forklaring, hvorefter sagen vil blive afgjort.

Kun én kvinde identificeret

I forbindelse med efterforskningen har politiet været i stand til at identificere en af de syv kvinder, der på den omtalte måde er blevet udsat for blufærdighedskrænkelse. De resterende seks kvinder går altså fortsat rundt i Aalborg uden at ane, at de er blevet filmet i smug.

Af anklageskriftet fremgår det også, at den 46-årige også er sigtet for forsøg på blufærdighedskrænkelse. I tiden fra 16. januar til 6. februar i år har han optaget otte billeder af fire forskellige kvinder under lignende forhold som allerede beskrevet.

Der var imidlertid ingen personer på billederne, og på det grundlag er han alene sigtet for forsøg på blufærdighedskrænkelse i disse tilfælde.

Det fremgår før sagens start, at den vil blive afviklet som en tilståelsessag, hvilket altså tyder på, at manden har erklæret sig villig til at indrømme det hele.


Seneste nyt

fra Nordjylland