LIGE NU:

Ny ballade i VFF: Spillere påstår, de mangler juni-løn

Spillerforeningen er nu blevet bedt om at gå ind i sagen.

Bedst som man troede, at der igen var ro på bagsmækken i fodboldklubben Vendsyssel FF, er Spillerforeningen blevet bedt om at gå ind i en sag, hvor to tidligere Vendsyssel FF-spillere mener, at de mangler en stor del af deres løn for juni måned.

quote Det har absolut intet på sig - og er endnu et forsøg på en smædekampagne fra CSC's side af.

Jacob Andersen, ejer, Vendsyssel FF

Den østrigske målmand Fabian Ehmann og den ligeledes østrigske midtbanespiller Muhammed Cham Saracevic har via deres agenter sendt et brev til Spillerforeningens formand Thomas Lindrup, hvori de skriver, at de to spillere mangler en stor del af deres salær for juni 2021.

Begge spillere var på aftaler hos Vendsyssel FF, der udløb med udgangen af juni måned, og er altså ikke i klubben længere.

Tilknytning til tidligere ejer

Saracevic blev sidste efterår udlånt til Vendsyssel FF fra den franske klub Clermont Foot, der er ejet af den nu tidligere Vendsyssel-ejer Ahmet Schäfer, som den nuværende Vendsyssel-ejer Jacob Andersen for nylig købte klubben tilbage fra. Schäfer er en af hovedmændene bag det schweiziske selskab Core Sports Capital. 

Netop Jacob Andersen er meget overrasket over de to spilleres påstande om, at de skulle mangle dele af deres gage.

- Det har absolut intet på sig - og er endnu et forsøg på en smædekampagne fra CSC's (Core Sports Capital, red.) side af. Jeg står med lønsedlerne her, og jeg kan se, at alt er kørt, fuldstændig som det skal. Da vi overtog, gjorde vi endda spillerne opmærksomme på, at de skulle give os besked, hvis pengene ikke gik ind.

- Normalt ville en spiller eller agenten have henvendt sig til os først, såfremt der var sket en fejl i lønudbetalingen, og vi har ikke modtaget nogen henvendelser. Hvis du ikke har fået din løn, ville du også gå ned på lønkontoret og spørge først, inden du går til din fagforening, siger Jacob Andersen.

Jacob Andersen har endnu ikke fået en officiel henvendelse fra Spillerforeningen, men føler sig altså ganske fortrøstningsfuld i forhold til at kunne dokumentere, at spillerne har fået, hvad de har krav på.

- Det har været under de forhenværende ejere, at lønsedlerne er blevet dannet af et eksternt lønfirma, og dermed også under de forhenværende ejere, at udbetalingsgrundlaget er blevet dannet. Jeg har bare sørget for at få dem eksekveret og betalt, da de som bekendt ikke kunne, siger Jacob Andersen. 

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Spillerforeningen. 

TV2 Nord besøgte træningsanlægget i Vrå, efter det var blevet officielt, at Jacob Andersen havde købt klubben tilbage fra de østrigske ejere.
310721 FO Verdens største sandslot

play Skulpturpark slår rekord: Verdens største sandslot er et tilløbsstykke uden lige

Hul i huset

play Murbrokker fra nabohuset lavede et stort hul i Charlottes hus – tre måneder senere er det der stadig

bba5aceea3c90ea6c988c9519d1a028f29904d0d

play Alt udsolgt til fire dages jazz-festival: - Det tegner godt for næste år

20210528-111000-L-1920x1280we

Så blev det 1. august: Disse restriktioner udfases

310721 FO Verdens største sandslot

play Skulpturpark slår rekord: Verdens største sandslot er et tilløbsstykke uden lige

Hul i huset

play Murbrokker fra nabohuset lavede et stort hul i Charlottes hus – tre måneder senere er det der stadig

Til forsiden

Til forsiden