Verdenskendt band skal spille på Nibe Festival

Verdenskendt amerikansk band spiller på næste års Nibe Festival.

De hitter i øjeblikket verden over med nummeret ”I Ain´t Worried”, og næste sommer kan de opleves i Skalskoven i Nibe.

Det amerikanske band OneRepublic er nemlig hovednavnet ved 2023-udgaven af Nibe Festival. Det har den nordjyske festival fredag offentliggjort.

- Vi er meget, meget glade for, at de her aktuelle amerikanere kommer forbi Nibe. Vi elsker at have store internationale stjerner i den smukke Skalskov, og det topper jo totalt, når OneRepublic, så også er så aktuelle, siger festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

OneRepublic blev dannet i 2002 og brød for alvor igennem i 2006 med nummeret "Apologize", som nåede førstepladsen på hitlisten på det dengang populære sociale medie Myspace.

Afspillet flere milliarder gange

Siden har bandet hittet med blandt andet ”Lose Somebody” og ”Counting Stars”. Sidstnævnte nummer har omkring 1,7 milliarder afspilninger på musiktjenesten Spotify.

- Vi er meget stolte af, at OneRepublic skal spille i Skalskoven. Det er jo den eneste koncert i Danmark, og de kommer med et kæmpe katalog af hits. De er superaktuelle lige nu med ”I Ain´t Worried”, som de fleste jo kender fra den nye Top Gun-film, siger Peter Møller Madsen.

Ryan Tedder, som er frontmand i OneRepublic, har igennem årene også ageret songwriter og producer for navne som Adele, Beyoncé, Lady Gaga, Taylor Swift, Maroon 5, Katy Perry og Ed Sheeran.

Han har desuden samarbejdet med danske MØ og Lukas Graham.

Nibe Festival regner med snart at kunne tilføje flere navne til næste års musikprogram, som ud over OneRepublic også tæller det populære danske band The Minds of 99.

Nibe Festival afvikles fra 28. juni til 1. juli 2023.


Seneste nyt

fra Nordjylland