LIGE NU:

Emma bor på skolehjem: Var bange for at bombe skulle gå af

Emma Alex bor på TECHCOLLEGES skolehjem og fik hjælp af politiets dialogbetjente til at komme af med sin bombefrygt.

Flere adresser rundt omkring i Aalborg har det seneste døgns tid været afspærret af politiet og gennemsøgt af blandt andet hundepatruljer.

En mystisk bombetrussel imod erhvervsskolen TECHCOLLEGE satte politiets røde lamper i gang, og de har derfor brugt torsdag og fredag på at gennemsøge erhvervsskolens adresser i Aalborg for spor af sprængstoffer. 

Fredag eftermiddag er den seneste melding, at alle adresserne nu er gennemsøgt, uden at politiet har fundet nogen bomber. Alligevel har truslen om bomberne og politiets store tilstedeværelse skabt utryghed blandt flere borgere i Aalborg. 

En af dem er Emma Alex, der bor på TECHCOLLEGEs skolehjem, og som derved boede meget tæt på et af de områder, der blev gennemsøgt af politiet. For at afhjælpe aalborgensernes utryghed har flere dialogbetjente befundet sig rundt omkring i byen for at svare på bekymrede borgeres spørgsmål.

- Jeg synes, det er dejligt, at politiet er her. Jeg blev glad, da jeg så dem, for der var nogle spørgsmål, jeg gerne ville have afklaret. De ved en del mere om det, så man kan blive rolig, siger Emma Alex til TV2 Nord. 

Emma Alex var taget ind til byen, da de første meldinger om bombetruslen lød, men her var politiet også talrigt til stede. 

- I starten var vi meget utrygge, og det var jeg også. Jeg prøvede at slippe væk herfra og tog ind til byen. Min veninde prøvede at få mig til at slappe af, men det lykkedes ikke helt, for det viste sig, at der også var noget derinde. Da vi så var sammen med de andre skolehjemselever, så hjalp det, siger Emma Alex. 

- Og det hjalp bestemt også med politiet. Det er bestemt ikke for sjov, det er ret alvorligt. 

Vestre landsret viborg

Mand idømt fem års fængsel for voldtægt af mindreårig på institution

def_thumb,50_percent

gallery Nordjylland bliver blæst igennem: Vindstød af stormstyrke målt

300621 Arne Boelt, Borgmester Hjørring Kommune

play Nyt budgetforlig i Hjørring Kommune: - Vi kan fastholde serviceniveauet

Ole Post Madsen, økonomiformand i Aalborg Freja samt Simon Gasberg som er målmand, anfører og bestyrelsesmedlem i Aalborg Freja.

play Nordjysk pokalsensation: - Giv os AaB i næste kamp

Vestre landsret viborg

Mand idømt fem års fængsel for voldtægt af mindreårig på institution

def_thumb,50_percent

gallery Nordjylland bliver blæst igennem: Vindstød af stormstyrke målt

Til forsiden

Til forsiden