02:32

Video: Mick Knive Anderson

Rektor vågnede op til bombetrussel

Truslen blev sendt i en mail fra en ukendt afsender.

Flere af Tech Colleges afdelinger samt Aalborg Tekniske Gymnasium har i morges evakueret deres bygninger, da der er blevet sendt en mail med en bombetrussel.

Læs også Friis Shoppingcenter afsøgt af hunde og bomberyddere - politiet arbejder stadig på syv adresser

Det var rektor på Aalborg Tekniske Gymnasium, Rikke Palmgren, der opdagede bombetruslen.

- Noget af det første, jeg gør hver morgen, er at tjekke min mail. Der kunne jeg så se, at der lå en bombetrussel, siger Rikke Palmgren.

Hun kontakter politiet med det samme, som hurtigt kommer ud til rektoren for at finde ud af, hvordan situationen skal håndteres.

Rikke Palmgren vil ikke fortælle, hvad der stod i mailen, men nævner flere årsager til, at hun reagerer kraftigt på mailen.

- Når der er en direkte bombetrussel, så er man nødt til at tage det meget alvorligt. Jeg kunne heller ikke se, hvem der var afsenderen, så det er klart, vi tager det meget alvorligt, siger Rikke Palmgren.

Hektisk morgen

Bombetruslen blev opdaget inden undervisningen skulle begynde klokken 8. Derfor var der heller ikke så mange mennesker på de forskellige adresser.

Læs også Nordjyllands Politi: Vi er massivt til stede over alt i Aalborg

- Vi giver eleverne besked om, at de ikke skal komme ind, og at vi lukker alle adresserne ned, siger Rikke Palmgren.

- Det har været ret hektisk. Det ville jo være frygteligt, hvis der skete noget. Og når man ser på, hvad der sker rundt om i verden, så tænker man: ’Åh nej, kan det også ske i Aalborg? – Det håber vi selvfølgelig ikke,’ siger Rikke Palmgren.

Hun håber at undervisningen i morgen kan blive afviklet som normalt.