00:31

Nye flammer på Svinkløv Badehotel

Beredskabet måtte torsdag morgen endnu engang rykke ud til Svinkløv Badehotel, hvor nye flammer var blusset op. De brandtekniske undersøgelser begynder i dag klokken 10.15.

Beredskabet i Jammerbugt Kommune måtte torsdag morgen rykke ud til Svinkløv Badehotel endnu en gang for at efterslukke de rygende ruiner.

Ifølge indsatsleder Ole Leonhard var det gløder nederst i kælderen, der var blusset op igen på grund af den kraftige blæst.

- Der har ligget nogle gløder i en del af kælderen, vi ikke lige har kunnet komme til endnu, og når det blæser så meget, blusser det let op igen. Men det var ingen stor brand, og der var ikke risiko for spredning til klitterne, siger Ole Leonhard.

Syv mand og en sprøjtevogn rykkede ud til brandtomten og fik hurtigt slukket flammerne igen.

Klokken 10.15 begynder de brandtekniske undersøgelser af stedet. Her vil både beredskab og Nordjyllands Politi være til stede, og der skulle ikke være problemer med arbejdet trods den nye brand.

- Branden her til morgen er sket i den modsatte ende af hotellet, end hvor vi tror, den store brand er opstået, siger Ole Leonhard. 

Læs også Lange udsigter for eventuel genopførsel af Svinkløv