Seneste nyt:

60-årig kvinde voldtaget: Politiet efterlyser formodet gerningsmand

Nordjyllands Politi efterlyser en mand, som menes at stå bag en voldtægt i Brønderslev i slutningen af august.

Opdateret 21. september kl 13.49: Manden er blevet anholdt og vi har derfor fjernet overvågningsbillederne fra denne artikel

Nordjyllands Politi efterlyser en mand, som mistænkes for at stå bag en voldtægt begået i Brønderslev søndag den 29. august omkring klokken 01.00.

Her blev en 60-årig kvinde voldtaget. Kvinden blev overfaldet bagfra og fastholdt af gerningsmanden, der holdt om hendes mund og trak hende ind i en have, hvor han gennemførte en fuldbyrdet voldtægt.

Kvinden alarmerede politiet klokken 01.32 samme nat.

- Vi sender straks en patrulje til stedet for at tage hånd om kvinden. Vi påbegynder de tekniske undersøgelser, kalder en hundepatrulje til gerningsstedet for at søge efter spor og sætter en efterforskning i gang, siger politikommissær Carsten Straszek fra Nordjyllands Politi.

Videoer viser formodet gerningsmand

Politiet har i forbindelse med efterforskningen fundet frem til to videosekvenser, der viser den formodede gerningsmand. Dem offentliggør de nu i håbet om, at få hjælp til at finde frem til manden.

Personen, der ses på videoovervågningen, mistænktes for at være gerningsmanden. Han er på videoovervågningen set cyklende i Brønderslev centrum i tidsrummet omkring gerningstidspunktet, ligesom han svarer til signalementet af gerningsmanden.

Den formodede gerningsmand beskrives som 25 til 35 år, cirka 170 til 180 centimeter høj, mørk i huden og mellemøstlig af udseende og slank til almindelig af bygning.

Han har mørkt, kort hår og mørkt skæg, talte fremmedsprog og var iført en mørk jakke (muligvis en træningsjakke) og mørke bukser (muligvis joggingbukser).

Politiet hører gerne fra vidner på telefonnummer 114.


Ruth og Hans Jørgen

Varmeregning æder hele Ruth og Hans Jørgens folkepension

20060901-193459-4-3459x2310ma

Røde Kors efterlyser varmt tøj til vinteren - Vi kommer til at skuffe mange

ankomst-passagerer-aalborg-lufthavn__3760x2507_

Danmarks bedste lufthavn ligger i Aalborg

20220428-150213-L-5626x3751ma

play Russiske skibe tæt på Nordjylland: - De kan ligge der uden at skulle spørge om lov

Til forsiden

Til forsiden