Seneste nyt:

Her er vinderen: Johnni Olesen er Årets Nordjyde

Årets Nordjyde er fundet og vinderen hedder Johnni Olesen! Opdateres..

SE ELLER GENSE HELE SHOWET FRA VENDSYSSEL TEATER HER OVER

Johnni Olesen, 45 år og fra Hjallerup, vandt aftenens SMS-afstemning og tager dermed titlen, statuetten og ikke mindst de 50.000 kroner med sig hjem.

På vejen mod sejren slog han, ved hjælp af seernes SMS'er, Finn Bo Møller, Margaretha Cedergreen, Elsebeth Skadhauge og Christian Helweg, men selvom Johnni altså står tilbage som aftenens vinder, kan vi ikke tage noget som helst fra de øvrige nominerede og deres indsatser her i Nordjylland.

Her bliver Johnni Olesen udråbt som vinder af Årets Nordjyde

 

Svømmede Vendsyssel rundt for Julemærkehjemmet

- Glæden ved at se de børn, når man kommer ned og afleverer en gave, man har til dem. Den er det hele værd.

Sådan fortæller 45-årige Johnni Olesen, der er en af de fem nominerede til titlen som Årets Nordjyde.

Johnni arbejder til dagligt som murer hos et entreprenørfirma i Aalborg, men i fem år har han brugt det meste af sin fritid på noget, der er, synes Johnni, meget sjovere.

Han har på alle mulige - og umulige - måder samlet ind til Julemærkehjemmet i Hobro, hvor børn, der døjer med ensomhed, mistrivsel og mobning, kan få en frisk start. Blandt andet svømmede han i sommer Vendsyssel rundt og samlede massive 175.000 kroner ind til børnene. Det er for den utrættelige indsats han blev indstillet og siden nomineret til Årets Nordjyde. Og nu har han altså vundet det hele.

Vi fangede ny nykårede vinder af Årets Nordjyde få øjeblikke efter Morten Pedholt havde udråbt ham - og mens konfettien stadig dryssede ned fra loftet på Vendsyssel Teater. Se det interview her:

 

Og hvis du stadig er i tvivl om, hvad det er for nogle projekter, Johnni Olesen har gjort til virkelighed på Julemærkehjemmet i Hobro, så se endelig portrættet af ham herunder.

 
 
 
Foto: Tino Pedersen
 
 
Foto: Tino Pedersen
 
 
Foto: Tino Pedersen