LIGE NU:

Mystisk trafikuheld: Bilist endte med seks sigtelser

Politiet blev onsdag morgen kaldt ud til en episode, hvor en mandlig bilist havde givet en varebilchauffør et knytnæveslag. Bilisten er udover knytnæveslaget sigtet for trusler på livet, afpresning, spiritus- og narkokørsel og forsøg på brugstyveri. Han fremstilles i grundlovsforhør onsdag kl. 14.30.

Tidligt onsdag morgen stod en 31-årig mand og en kvinde på Serritslevvej ved Brønderslev og forsøgte at standse en forbikørende varebil. Føreren af varebilen standsede, og af endnu ukendte årsager gav den mandlige bilist, der stoppede varebilen, chaufføren et knytnæveslag i ansigtet.

Peter Skovbak, der er politikommissær ved Efterforskningscenter Frederikshavn, kender endnu ikke baggrunden for slaget, og ved heller endnu ikke, hvorfor parret forsøgte at stoppe varebilen.

Efterfølgende holdt en lastbil ind til siden, som den mandlige bilist forsøgte at stjæle. Politiet ved på nuværende tidspunkt ikke, hvorfor manden ikke slap afsted med at køre i lastbilen. Endnu et vidne kom til stedet og fik alarmeret politiet.

Den mandlige bilist sigtet for seks overtrædelser

Da politiet kom frem, anholdt de både den mandlige og kvindelige bilist, der havde forsøgt at stoppe varebilen. Manden, der er 31 og tidligere ”særdeles” kendt af politiet, blev udover sigtelsen for knytnæveslaget sigtet for trusler på livet, afpresning, spiritus- og narkokørsel og forsøg på brugstyveri, da han forsøgte at stjæle lastbilen, der holdt ind til siden. Politiet ved endnu ikke, hvorfor manden forsøgte at stjæle lastbilen.

Fremstilles i grundlovsforhør onsdag

Peter Skovbak ønsker ikke at kommentere på, hvad truslerne og afpresningen bestod i, da manden onsdag kl. 14.30 fremstilles i grundlovsforhør i retten i Hjørring, hvor det vurderes, at det kan blive for lukkede døre.

Da kvinden ikke er sigtet for noget, vil hun blive løsladt.