Hjallerup Maskinforretning har forsøgt at finde en køber til hele virksomheden, siden man tilbage i marts indgav sin konkursbegæring. Foto: Per Frank Paulsen

Salg mislykkedes: Alle medarbejdere i Hjallerup Maskinforretning opsagt

En køber af hele den konkursramte maskinforretning har endnu ikke meldt sig. Derfor er samtlige medarbejdere nu enten opsagt eller fritstillet.

Siden Hjallerup Maskinforretning indgav sin konkursbegæring tirsdag 21. marts, har kuratorerne bag forsøgt at finde én køber til hele virksomheden. Men det er altså ikke lykkedes.

Det skriver Maskinbladet.

I dén forbindelse udtaler advokat Mikkel Løgsted sig til Maskinbladet:

- De bud vi har fået har ikke været specielt appetitlige for boet i sin helhed for en bredere løsning. Så nu arbejder vi på nogle mere målrettede løsninger, så det betyder, at vi har brug for noget mere tid til at finde en løsning. Der har ikke været nogen som har kunnet vise en bred model, der indebar, at man overtog medarbejderne. Det har i sidste ende været et spørgsmål om økonomi, forklarer Mikkel Løgsted.

Ifølge advokaten kan en fremtidig løsning blive, at butikken og værkstedet bliver delt op og køres videre separat, oplyser han til Maskinbladet.

Mikkel Løgsted vurderer, at hele salgsprocessen vil kunne tage op til et halvt år.

Konkursbegæringen er ifølge bestyrelsesformand Per Søndergaard Pedersen en konsekvens af AGCOs opsigelse af senest Massey Ferguson-forhandlingen. Og ledelsen har på den baggrund set sig nødsaget til at indgive en konkursbegæring.

Læs også Hjallerup Maskinforretning indgiver konkursbegæring