LIGE NU:

Video går viralt: Lærere pranker elever midt om natten med hotdogs og røde pølser

Eleverne på Dronninglund Efterskole fik sig noget af en overraskelse, da lærerne - som en joke - pludselig vækkede dem med hotdogs om natten. Se hele videoen nederst i artiklen.

- Hvad skal du have på din hotdog?
- Sennep? Ketchup? Remoulade? Ristede løg? Agurkesalat?
- Skal du ikke have noget på?

Sådan lød nogle af de mange spørgsmål fra en flok lærere på Dronninglund Efterskole til deres elever en tilfældig nat klokken 00.30.

Lærerne på efterskolen havde besluttet sig for at lave en 'prank' (en joke, red.), så en nat valgte de pludselig at vække alle eleverne på deres værelser med hotdogs - til stor forvirring for de sovende elever.

- Meningen er at lave noget efterskole-sjov. Vi kan godt lide at have det sjovt sammen med eleverne, bringe os selv i spil med dem og give dem nogle uventede oplevelser. Det må gerne være lidt skørt og gakket, forklarer Tobias Fibiger, der er viceforstander på Dronninglund Efterskole, til TV2 Nord.

quote Vi kan godt lide at have det sjovt sammen med eleverne, bringe os selv i spil med dem og give dem nogle uventede oplevelser. Det må gerne være lidt skørt og gakket.

Tobias Fibiger, viceforstander, Dronninglund Efterskole

På efterskolen er det efterhånden blevet en fast tradition, at lærerne en gang imellem joker med eleverne på forskellige måder.

- Udover at danne eleverne og undervise dem, så er vores opgave på en efterskole at give eleverne nogle minder for livet, så de husker tilbage på efterskoleåret som noget helt særligt, siger Tobias Fibiger.

Video går viralt på Facebook

Hotdog-joken foregik i november, hvor lærerne optog en video af overraskelsen, som de nu har lagt op på efterskolens facebookside. Og nu er videoen gået viralt.

I skrivende stund er videoen blevet delt mere end 1,6 tusind gange, og den har fået flere tusind reaktioner.

- Det er fedt, at folk ser, hvad man kan opleve på en efterskole, og at de ser, at det kan blive dét år, hvor man kan blive mødt på en anden måde, siger viceforstander Tobias Fibiger.

Forvirrede elever

På Dronninglund Efterskole bor omkring 100 elever, som alle vågnede forvirrede op til det pludselige tilbud om en hotdog.

- Eleverne tog det rigtig godt, og det gav virkelig noget snak til den efterfølgende dag. Efter vi havde klippet videoen sammen, og eleverne så den, så havde de bare en kæmpe glæde i ansigterne over at se, hvordan de andre kammerater reagerede, siger viceforstander Tobias Fibiger.

Herunder kan du se hele videoen.

Video: Ditte Schack, Dronninglund Efterskole
1373125_111212_sifa_tv_bingo_web_0

SIFA TV-bingo ét skridt tættere på redning: EU tillader Danmark at gøre undtagelse fra regler

60_percent

play Bogaktuel ultraløber: Stine Rex løber ud med sine egne bøger

20_percent

play Misbrugere belønnes med gavekort for at møde op – og det virker

boernehave (1)

41-årig på anklagebænken: Tog flere end 1300 billeder af afklædte børn i børnehave

1373125_111212_sifa_tv_bingo_web_0

SIFA TV-bingo ét skridt tættere på redning: EU tillader Danmark at gøre undtagelse fra regler

60_percent

play Bogaktuel ultraløber: Stine Rex løber ud med sine egne bøger

20_percent

play Misbrugere belønnes med gavekort for at møde op – og det virker

Til forsiden

Til forsiden