01:58

Ansatte i Brønderslev stoppede arbejdet: Alle skulle motionere

Fredag er det Arbejdspladsernes Motionsdag, og ligesom vi kender det fra Skolernes Motionsdag, så betyder det, at man skal ud og røre sig. I Brønderslev fik den fuld gas.

Ansatte i butikkerne i Brønderslev tog sig fredag eftermiddag en pause fra arbejdet. Men den blev ikke brugt til at læse avis, ryge en cigaret eller tage en powernap. Tvært imod. 

Sammen med 100 elever og lærere fra Nordjyllands Idrætshøjskole brugte de tiden på en let gang træning.

Arbejdspladsernes Motionsdag er en ny tradition, som Dansk Firmaidrætsforbund står bag. På omkring 350 arbejdspladser får medarbejderne i dag sved på panden og smil på læben.

Det er Brønderslev Handel der sammen med idrætshøjskolen arrangerede Arbejdspladsernes Motionsdag for midtbyens butiksansatte.

Læs også Skolernes Motionsdag: Bindslev-børn blev mudret til i skoven

Handelschefen fortæller, at arrangementet bliver udbygget næste år, hvor han forventer at knytte mere aktivitet og flere events til motionsdagen.

- Der er ingen tvivl om at motion er en vigtig ingrediens for at få trivsel i hverdagen. Ikke kun derhjemme men også på arbejdet, og jeg tror at en medarbejder der trives giver meget mere værdi for den enkelte virksomhed, siger handelschef Lars Bisgaard Andreasen.

Arbejdspladsernes Motionsdag finder sted igen den 12. oktober 2018.

01:58 Luk video