Blæksprutten tilbyder hjemmepleje i Brønderslev kommune

Foto: TV2/Nord

Det private hjemmeplejefirma Blæksprutten har indgået kontrakt med Brønderslev kommune.

På torsdag kan det private hjemmeplejefirma Blæksprutten sige velkommen til de borgere i Brønderslev, der ønsker en privat leverandør af pleje, omsorg og rengøring.

Brønderslev Kommune har netop underskrevet kontrakt med Blæksprutten som en af kommunens nye private leverandører. Blæksprutten er godkendt efter kommunens nye krav og standarder for rehabilitering og uddannelsesmæssig sammensætning.

Samtidig har Blæksprutten udviklet et program for rehabilitering, hvilket gør, at man som borger får adgang til dokumenteret rehabilitering, inkl. øvelser og opfølgning. Igen sker det i et tæt samarbejde med kommunens fysioterapeuter. Desuden tilbyder Blæksprutten en lang række tillægsydelser inden for pleje og omsorg, og det muliggør tilkøb af yderligere rengøring eller hjælp til små praktiske opgaver, som man ellers vil skulle finde en håndværker til.

- Blæksprutten bygger på hjertevarme, arbejdsglæde og et oprigtigt ønske om at gøre en forskel. Vi kender dem, vi plejer, og går gerne et ekstra skridt for at skabe ro og tryghed. Præcis, som man selv ville gøre, hvis det handlede om ens egen familie. Derfor glæder vi os meget til at byde velkommen til de borgere i Brønderslev, der ønsker at bruge os, siger direktør i Blæksprutten, Vibeke Haaning.  

Vibeke Haaning understreger, at det er nemt at skifte til Blæksprutten. Som borger kontakter man blot sin kommunale visitator, der dernæst sørger for, at man frit kan vælge Blæksprutten.

- Det at have indflydelse på, hvem der kommer i ens eget hjem, og ikke mindst hvornår de kommer, har stor betydning for tilfredsheden blandt hjemmehjælpsmodtagere. Indflydelse og retten til frit at kunne vælge i ens eget liv hele livet skal vi derfor værne om, og det vil vi gerne går forrest med i Blæksprutten, siger Vibeke Haaning.

 

Forsiden lige nu