Seneste nyt:

Brønderslev Marked med flot overskud

Der blev ikke sat ny rekord i 2019, men der er tilfredshed med overskuddet på 1.145.870 kroner.

Årets Brønderslev Marked var begunstiget af godt vejr, og det betød, at der foruden den fine stemning også var mange besøgende, hvor især lørdagen trak mange til.

Og det var da også en tilfreds formand for Brønderslev Marked, Carsten Overgaard, der torsdag aften på den ordinære generalforsamling i Markedsforeningen kunne fortælle, at årets overskud til medlemsforeningerne blev på 1.145.000 kroner.

- Det er ikke ny rekord og små 100.000 kroner mindre end sidste år, men det er stadig et meget flot resultat, som er skabt gennem en fantastisk indsats fra alle frivillige hjælpere, siger Carsten Overgaard.

Brønderslev Marked består af en kombination af kræmmere, musik, underholdning og medlemsforeningernes salgboder og andre aktiviteter som parkeringsvagter, opsætning af skilte, rengøring af toiletter og af markedspladsen, og meget mere.

- Jeg synes vores set-up igen i år har fungeret super godt, og vi er i markedsudvalget meget tilfredse med samarbejdet med medlemsforeningerne, siger Carsten Overgaard.

Færre tivolier betyder nye datoer for markedet

Intet marked uden tivoli men Brønderslev Marked mærker også, at der bliver færre og færre tivolier at vælge mellem, fordi branchen generelt er i tilbagegang.

I år havde Brønderslev Marked lavet en aftale med Nordisk Tivoli Park, hvilket der var tilfredshed med. Men for at sikre en aftale med tivoliet de kommende år, har Brønderslev Marked været nødt til at rykke på datoerne i forhold til, hvornår markedet plejer at finde sted, fordi tivoliet var hyret til et andet marked i Hammel i den planlagte weekend.

quote For at sikre os tivoli-kontrakten måtte vi ud i nogle svære overvejelser omkring flytning af markedsweekenden i 2020. Vi har derfor valgt, at Brønderslev Marked fremover afholdes i weekenden i uge 35 og mandag i uge 36,

Carsten Overgaard, formand, Brønderslev Marked

- For at sikre os tivoli-kontrakten måtte vi ud i nogle svære overvejelser omkring flytning af markedsweekenden i 2020. Vi har derfor valgt, at Brønderslev Marked fremover afholdes i weekenden i uge 35 og mandag i uge 36. Denne beslutning er meget velovervejet, men Markedsudvalget vurderede, at det var nødvendigt for at sikre os et tivoli med højt niveau i årene fremover, siger Carsten Overgaard.

Det betyder, at markedet i 2020 afholdes 28.-31. august, og altså ikke den første mandag i september. I de efterfølgende år 2021–2025 vil mandag i uge 36 falde som første mandag i september – og derfor ingen ændring i forhold til tidligere. Først i 2026 vil markedsmandagen igen falde 31. august.

- Der kom nogle mindre pæne kommentarer hertil på Facebook, men vi mener, at problemet er til at overse, ikke mindst når det er meldt ud 9-10 måneder før der igen er Brønderslev Marked, siger Carsten Overgaard.

TV2 Nords Mogens Jørgensen var selvfølgelig på plads med mikrofonen ved årets marked i Brønderslev. Oplev stemningen fra årets marked i reportagen.
260917 sygeplejeuddannelsen studerende mænd

Mulighed for at tjene flere penge ved siden af SU'en skal få flere til at arbejde mere

220122 Hjallerup brand 3

gallery Emhætte satte ild i hus

110122 Parkeringspladser til nyt sygehus i Aalborg

play Forsinkelser i byggeriet af det nye supersygehus koster dyrt

retten i aalborg

Fem mænd dømt for stribe af indbrud i landejendomme

260917 sygeplejeuddannelsen studerende mænd

Mulighed for at tjene flere penge ved siden af SU'en skal få flere til at arbejde mere

220122 Hjallerup brand 3

gallery Emhætte satte ild i hus

110122 Parkeringspladser til nyt sygehus i Aalborg

play Forsinkelser i byggeriet af det nye supersygehus koster dyrt

Til forsiden

Til forsiden